MOLDOVA: BOYS & GIRLS (opinie)

Publicat de Dragoș Galbur la 26 ianuarie 2010

Pentru început aş vrea să spun că nu există nici-o statistică şi nici un calcul nimic din care să mă inspir pentru articolul dat. Vreo câteva săptămâni în urmă am citit un articol pe blogul Soacrei Mici, premiat de blogosfera.md, care m-a indignat foarte mult. Şi aşa neamul nostru pseudonim, plin de baligă şi paie, abia îşi mai menţine cultura şi poporul, iată că se găsesc şi oameni care încearcă să-l destrame şi mai tare. Cică băieţi, nu vă însuraţi cu moldovence, lăsaţi-le să plece după hotare să trăiască o viaţă adevarată. Apoi eu i-aş pune întrebarea Soacrei Mici, ai vrea ca taică tau să fie mongol sau filipinez? Sau îmi propui mie român pur sânge să mă însor cu vreo rusoaică din Siberia, care în copilărie construia căsuţe din osămintele străbuneilor noştri basarabeni? Un alt aliniat m-a indignat şi mai tare:

"Lasă să nască fete şi să să minuneze de relaţia tată-fiică pe care o poate ţese un neamţ, olandez, grec, belgian, suedez … Să-şi piardă cunoştinţa de la orgasme multiple (nu de la pumni în cap)"

"Lăsaţi-le să plece din ţară! Ducă-se să se mărite cu alte neamuri! Să le înveţe bărbaţii lor străini cum să se îmbrace (nu să se dezbrace pe stradă), cum să se machieze (rafinat şi discret, nu ca nişte bordeleze)"

Vino Soacro la Botanica să vezi tu orgasme şi copii pe bandă rulantă. Cea mai mare greşeală a unei femei este să pună la îndoială barbăţia şi demnitate unui mascul. Poate nu putem compara moldoveanu cu un străin la finanţe, însă la minte şi la frumuseţe moldovenii sunt printre primii în lume, asta o afirm cu glas tare şi ferm.
Şi acum ies eu la atac, mi-i greaţă să văd de exemplu cum fetele moldovence îşi vând trupul şi sufletul unor străini păgâni şi păroşi care au în cap doar sexul, iar genul frumos din Basarabia de după independenţă cedează şi se învârt în jurul lor ca "musca la câcat". Învăţ în grupă la facultate cu un arab, care îşi schimbă fetele la fel cum eu colţunii, adică în fiecare zi. Mi-e greaţă şi de dânsul, dar mai mult mi-e scârbă de trofeiele lui. Poate undeva aş fi de acord ca o moldoveancă să se mărite cu un străin. Mă rog dragostea-i dragoste, deşi nu sunt adeptul mariajului interetnic, dar, nu rezist moral când cca 85% din fetele din Moldova dacă le arăţi banu', sau daca esti strain, apoi nu-ţi mai iese din pat. N-aş vrea să le numesc curve dar le-aş ruga să se pună pe gânduri. Căci atunci ce se propune? Ca bărbaţii basarabeni să se căsătorească cu dame străine sau să masturbeze viaţa întreagă? Ruşinos! Trebuie de educat generaţiile tinere şi de băgat în minte că naţiunea noastră e cea mai deşteaptă şi frumoasă şi că pentru a avea copii frumoşi şi sănătoşi trebuie de evitat amestecul interetnic al sângelui. Şi credeţi-mă dacă cineva afirmă că vezi tu, acum nu le mai poţi băga în minte tinerilor ce-i bine şi ce-i rău, atunci eu îi voi răspunde că există loc şi de acei "pumni în cap" despre care scria Soacra Mică, indiferent cui, băiat sau fată. Tare, tare, tare mult mi-aş dori să nu ies afară şi să văd cum nişte arabi duc de nas nişte copile d-ale noastre, că poate eu le-aş lua apărarea, dar cum s-o fac atunci când ele singure vreau duse de nas.

În fine, nimeni nu trebuie să plece din ţară, şi nimeni nu trebuie să vină. Noi singuri trebuie să ne educăm, dacă nu pe noi, măcar pe copiii noştri. Şi fiţi siguri că nu totul fraţilor constă în bani, banii azi sunt mâine nu-s... Eminescu când scria poezii de dragoste, le scria cu stomacul şi buzunarul gol, însă cum o făcea... eeehhh... Fiţi mai sentimentali, iubiţi, fiţi naivi şi uneori fiţi şi răi, dar vă rog, căutaţi-va rostul şi jumătatea aici în Moldova, ea este, Dumnezeu a pregătit câte ceva pentru fiecare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.