Un ferm NU minorităților sexuale

Publicat de Dragoș Galbur la 29 aprilie 2010

La cererea autorităţilor locale de a interzice întrunirea minorităţilor sexuale care doreau susţinerea unei legi antidiscriminare, Curtea de Apel a dat astăzi verdictul: comunitatea LGTB nu are dreptul de a manifesta la data de 2 mai 2010 în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Organizatorilor li s-a propus o soluţie alternativă de a se întruni la Teatrul de Vară. Cererea primăriei a fost depusă ca rezultat al faptului că mai multe asociatii creştine şi ONG-uri au anunţat că vor organiza contramanifestaţii dacă minorităţile sexuale vor ieşi la întrunire. Reprezentantii Gender-DOC s-au declarat nemultumiţi de decizia instanţei pe care susţin că o vor contesta la Curtea Supremă de Justiţie.
GenderDoc-M a anunţat la 23 martie despre intenţia de a organiza o acţiune paşnică întru susţinerea unei legi antidiscriminare în PMAN. Primăria Chişinău a ezitat să autorizeze manifestaţia, primarul Dorin Chirtoacă declarând că el nu este de acord cu o astfle de acţiune, şi că va da un răspuns în ajunul întrunirii.Între tipm, Mişcarea Naţional Creştină a anunţat organizarea unei acţiuni, preconizată pentru 2 mai, numită "Anti Gay-Pentru Normalitate". La 26 aprilie, GenderDoc-M şi coaliţia nediscriminare au organizat un protest în faţa primăriei Chişinău, solicitând ca autorităţile să permită desfăşurarea acţiunii. Dorin Chirtoacă a declarat atunci pentru presă că o decizie va fi luată de o instanţă de judecată.
Minorităţile sexuale nu au reuşit până acum să organizeze o acţiune publică în Republica Moldova, după ce și anii precedenți acțiunile de protest ale minorității sexuale au fost anulate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Uite aici varianta full cum isi ia aia un sut in dos :)) http://www.xvideos.com/video24077/girl_pissing_in_public_and_kicked_by_an_old_man

cs_FBi spunea...

=))

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.