IahuDeiu: Seria 1 - Inception

Publicat de Dragoș Galbur la 14 februarie 2011
E oficial, ieri 13 februarie am hotărît să declar război caloriilor și propriului meu țesut adipos, celui în exces desigur. Motivul? Prea mășcățel am devenit în ultimul an, punctul culminant fiint atingerea a 100 kg, în perioada ianuarie 2011. Și așa cum am ajuns cu chiu cu vai să-mi mai găsesc o haină pe plac, să mai plac unei fete (care vreau eu), nu mai pot închide ochii la ce mi se întâmpla. Vreau să slăbesc !
Ieri, duminică, posibil neavând ce face, posibil gândindu-mă că trebuie să încep cumva am ieșit afară pe stadion și am opintit 10 cercuri ( 7 alergat, 2 mers și ultimul iar alergat). Stadionul e mic, are 250-300 metri circumferința dar oricum.
Ieri după 18.00 am mâncat un grapefruit și atât. De altfel am citit undeva despre o dietă în baza grapefruiturilor, însă nu vreau să mă țin de o dietă anumită, nu-i original + că necesită cheltuieli prea mari.
După alergat m-am dat pe spate și picioare cu Fastum Gel în scopul prevenirii lipsei de la ore de astăzi, 14.02 :)
Astăzi, 14.02
Dimineața - nimic (deși nu e bine)
Amiază (ora 15.00) - orez (200gr) și pește Hec (100gr) și 1 grapefruit.
Seara: (ora 18.00) - alergat și 1 grapefruit și GATA !
Important este la fel cât mai mult mers pe jos, nu contează cât, cât puteți atâta, însă depuneți oricum efort. Desigur este exclus consumul alcoolului, nu contează de care, nici vin, nici vodcă, mai ales bere, nimic !
Scopul meu este de a cheltui pe zi mai multe calorii decât primesc + alergatul, care deși nu prea are mare efect de slăbire, însă întărește mușchii, factor care determină într-o oarecare măsură conturarea unei figuri mai proporționale, mai uniforme să spunem.
Voi scri în fiecare zi ce-am făcut și ce-am mâncat și câte kg am, cum mă simt și ce mai nou, aici pe blog. Nu mă laud că nu-i nimic de lăudat când ai kg în plus, veșnică poftă de mâncare, 90% din pantaloni roși între picioare și ridici 3 etaje în 2 minute, însă sper poate măcar cuiva dintre cei ce citesc și vor să slăbească să le dau un imbold. Nu impun nimănui acest know how de slăbire însă dacă va avea efect, de ce nu.

14.02.2011 - 97 kg

7 comentarii:

Csiting spunea...

Dragoş, dacă nu ai să papi proteină o să fie rău de tot. Pune în dieta zilnică carne de vită sau de pui în cantităţi normale. Ca să slăbeşti trebuie să scazi 20% din caloriile consumate până acum.

Dragoș Galbur spunea...

Mă bazez pe efectul cămilei, las organismul să se hrănească cu ceea ce-am pus pe mine timp de 2 ani ;)

Anonim spunea...

un inceput cit mai usor si sa rezisti cu usurinta tentatiilor... de asta chiar ai nevoie... si eu st la regim de o luna cam... tot nimic strict nici o dieta de-a cuiva sau omitere totala a unui careva aliment nutritional...
Vizavi de ce ai mincat azi, inlocuieste orezul cu varza, mazare, fasole... Brinzeturi, smintina si alte lactate fermentate, oua, carne de curcan, sau alta carne rosie, maninca linistit!!! doar in cantitati rationale!!! (si eu anu asta am ajuns la maxim cit am avut in viata mea- 80kg... dar dupa 3 saptamini de sala si regim corect am scapat deja de 4kg)
Sincer iti doresc mult succes!!!

Dragoș Galbur spunea...

Mulțumesc Victorița. Poate nu-i corect ceea ce scriu eu aici, însă știi cum dacă dă rezultat apoi nimic nu mai contează 8-}

Anonim spunea...

Dragos n-o sa-ti vina sa crezi dar e posibil sa maninci si sa slabesti!!! depinde ce si cind maninci :) http://www.cristianmargarit.ro/ aici gasesti o multime chestii utile si bune... nu ca celelalte diete pe care eu, dupa zece ani de incercari... le consider prostii!!!

Dragoș Galbur spunea...

Nu știu Victoria, cînd ești toată ziua la universitate, vii acasă flămând și trebuie să faci încă mâncare cam slabă nădejde de slăbit, căci mănânci ce este.

Anonim spunea...

Imi place ce scrii si imi place ca ti`ai facut singur meniul si programul zilnic. Vasi.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.