IahuDeiu: Seria 2 - Apariția Satanei

Publicat de Dragoș Galbur la 15 februarie 2011
De dimineață un pic de dureri de mușchi la picioare și spate dar în fond - ok. Pe parcursul zilei rezist foarte și foarte greu, văzându-mi colegii că mănâncă o salată cu o bătută din carne de pui, servind un capuccino dulce, ooof. După asta având ceva treabă prin oraș toată ziua satana stătea și-mi împingea sub nas niște mirosuri de carne prăjită sau de alte mâncăruri apetisante. Pe la 11-12 stomacul își ieșea din minți, turba, striga, scheuna, trimițând sms-uri la creieri cu textul ”dute seara și scrie pe blog că nu mai poți și renunți la dietă, n-are sens să refuzi mâncarea multă și gustoasă că doar o viață trăim”. Noroc că a reacționat protecția (Fire Wall-ul) din creier și totul s-a terminat cu bine.

Dimineață (ora 7.10)- lapte cu cornflakes + la universitate un ceai(fără zahăr)
Amiază (ora 14.30)- 3 ouă fierte și 3 crenvuști fierte + grapefruit
ora 18.00 - alergat 3 km
Seara - nimic

15.02.2011 - 97 kg
  

7 comentarii:

Anonim spunea...

Băi, tu când scoți niște titluri apoi nu ai cum să nu citești articolul. =))

Anonim spunea...

=))

valentina moraru spunea...

parcă am impresia că scrie o fată :) Bravo!

Anonim spunea...

Ai gasit cea mai sigura metoda sa te ingrasi, felicitari!
Tot asa si gainile inainte sa le taie sunt tinute la foame ca pe urma in ultima saptamana sa adauge cat n-au adaugat in juma de an.
Daca vrei cu adevarat sa slabesti, nu e nevoie sa te chinui degeaba, cum o faci acum...ba nu nu degeaba, fiindca ai sa mai pui cateva kg in plus dupa ce termini "IahuDeiu"-ul tau.
Ca sa slabesti cu adevarat trebuie sa reusesti sa faci cumva ca la vederea unui capucino dulce sau a unei bucati de carne prajite (fuuuuuu) sa-ti fie greata ...sa intelegi ca nu e sanatos...sa VREI sa mananci doar ceea ce nu ingrasa, chiar si in cantitati ilimitate: fructe, legume, carne fiarta....tot ce permit dietologii....problema tuturor dietelor e ca ele restrictioneaza cantitatea, dar e o greseala....

Despre noi spunea...

Of, doamne, uite n-am citit pina la sfarsit ce-ai scris. Am ramas tablou cand am vazut in ce consta "dieta ta" :3 oua !!!!-asta cand de fapt se admit doar doua pe saptamana intr-o alimentatie corecta!!!!...si inca 3 crenvusti?????- chestiile celea in care nu se stie ce-o fost pus????...tu glumesti sau chiar ti-i dieta??? Pai era mai bine sa fi mancat batuta de carne de pui cu salata (fara paine si capucino dulce) decat ce-ai mancat tu!!!

Dragoș Galbur spunea...

relax, în 4 zile am dat jos 2 kg așa că totul merge conform planului :)]

Anonim spunea...

Dieta ca dieta, sa nu-ti lecuiesti stomacul dupa aia ...

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.