Dosarul 7 aprilie RELOADED: tinerii din nou citați la procuratură

Publicat de Dragoș Galbur la 24 martie 2011
Se apropie alegerile locale în Moldova. Bătălia cea mai crâncenă se dă pentru Chișinău. Din lipsa de inițiativă și idei, actualul primar Dorin Chirtoacă a apelat din nou la vechiul și veșnicul actual dosar ”7 aprilie 2009”. Astfel, începând cu săptămâna aceasta Procuratura Generală împreună cu Procuratura mun. Chișinău au început din nou a hărțui tinerii, în adevăratul sens al cuvântului. Citări, întrebări, ton ridicat, învinuiri, poze, amenințări, kgb style reloaded pentru a câta oară. Câțiva dintre amicii mei au fost deja citați la procuratură, personal, îmi aștept și eu rândul.
Po secretu” vă zic, eu tot aștept și aștept, și la urmă când BAAAMȚȚȚȚ un CEDO, poate-mi deschid și eu un cabinet stomatologic particular.  Eu chiar aștept.

Pentru cei pe care-i citează la procuratură: capul sus și limba după dinți. Să moară ei din lipsa de informații. Și da, adevărul doare, Valeriu Boboc a murit DEGEABA, asta ca să știți !

4 comentarii:

victor spunea...

”Po secretu” vă zic, eu tot aștept și aștept, și la urmă când BAAAMȚȚȚȚ un CEDO, poate-mi deschid și eu un cabinet stomatologic particular.
:))))

Dragoș Galbur spunea...

b-( nu dap și, norocul nu vine în fiecare zi

Sefu' spunea...

Lasa-i sa faca alegeri in fiecare an, juma de an, si poate se vor misca lucrurile. :D

Anonim spunea...

succes in deskiderea cabinetului particular :)

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.