Pionerii secolului XXI, Joe Biden și Ministerul Educației

Publicat de Dragoș Galbur la 10 martie 2011

Ei, și eu mai adaug aici că mâine dimineață, în scuarul Teatrului de Operă și Balet, unde Joe Biden va ține discursul, vor fi aduși, da, anume aduși, studenți de la ULIM, USM, UTM și USMF, asta din informațiile verdicie pe care le dețin. Citez o studentă ULIM: ”Ni s-a transmis ca miine la 9:30 trebuie sa mergem ,frumos , organizat in scuarul teatrului de opera si balet, nu aveti voie sa va luati genti, nu aveti voie cu mincare,apa ,nimic . Noi si liste am facut azi ,era obligatoriu, cu cei care vor merge miine ,sub semnatura decanului :)Decanul mai zicea ca fiecare institutie trebuie sa prezinte circa 400 de persoane , nu stiu cat de veridica e informatia aceasta dar cert e ca noua ni sa dat ordin sa mergem in scuar.”
Eu, ca reprezentant USMF, astăzi am auzit cu urechile mele că de la facultatea de medicină generală vor fi scoase câteva torente cu studenți la întâlnirea cu vicepreședintele american.

11.03.2011 e cumva vreo sărbătoare națională, internațională ori poate religioasă? NU ! Deci? Bardac și pseudodemocrație moldovenească de ochii americanilor. Atitudini? De unde? Cine? Nimeni. 
Un mare minus ministerului educației.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ai dreptate Dragoș, de fapt îs chiar mai multe instituții cărora li s-a ordonat să iasă la Balet și în PMAN

cs_FBi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sefu' spunea...

Asa a fost tot timpul, numai ca atunci, mai inainte, daca si se revoltau, apoi, acasa, in cercul de prieteni s.a.m.d., acum, insa e democratie, presa, bloguri...
Trebuie oamenii sa se asigure cu mase. Ce se fac in cazul in care vine asa mare boiar de peste mari si tari si nu iese prostimea de la noi? Ar fi o mare rusine. :D

Napocel spunea...

Asta e de-a varza dacă sunt obligați elevii și studenții să participe. Sunt curios de Ziua Ocupantului dacă din nou vor fi obligați tinerii să participe. Anul trecut la Bălți mulți profesori au fost obligați să participe cu elevii.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.