Lupta lui Dodon(g) din Vietcong

Publicat de Dragoș Galbur la 13 aprilie 2011
Deputatul comunist Igor Dodon, candidatul din partea PCRM la funcţia de primar general al capitalei, a lansat recent, așa zisa campanie socială "Iubesc Moldova". Ei na, bine că mai poate iubi ceva.
Dodon a spus că mai multe organizaţii de tineret vor merge prin toate instituţiile de învăţământ, vor organiza şi acţiuni publice, unde vor împărţi chipiuri şi maiouri de culoare roşie cu harta Moldovei (!), menţionează Infotag. Iar eu menționez că Dodon a uitat să precizeze că e prost și că a ponegrit harta Moldovei în campania lansată de el. Ar face bine dacă le va spune și asta celor din instituțiile de învățământ. Acuș vă explic de ce, ca să nu ziceți că aiuresc.

1. Eu niciodată nu am respins sau denigrat steagul Moldovei medievale (cel de mai jos), pe care comuniștii l-au ”îndrăgit” atât de mult în ultimii ani, folosindu-l în detrimentul actualului drapel de stat moldovenesc. Eu îmi respect istoria și tot ce-i legat de ea.


2. Nu accept și nu înțeleg în general de unde s-a luat acest ”drapel” (de mai jos), cu care comuniștii moldoveni ies la fiecare protest și pe care Igor Dodon ”a încercat” să-l imite sau promoveze în campania sa.


3. La culoarea tricoului închid ochii, mă rog, reprezintă culoarea partidului din care face parte, DAR (!) să plasezi steagul Vietcongului pe harta Republicii Moldova, oooo, jăstoca di tăt, cum zic moldovenii lui Dodon. Rușine băi nene, vreai să fii primar și habar nu ai ce promovezi, jalnic. Și eu sunt moldovean, dar spre deosebire de d-stră iubesc altă Moldovă, cea tricoloră (albastru, galben roșu - în caz că nu știți).

Mai jos vedeți poze cu ”rahatul” pe care-l promovează Dodon și cu steagurile Vietcongului, fie arborate, fie capturate de americani:


 

7 comentarii:

Anonim spunea...

:D :D :D :D ceeee prost e omul ăsta...

Olga Damian spunea...

unlike, chiar că e prost

PS: nu are nici-o șansă la locale !

Anonim spunea...

Locul lui Dodon e in Cosmos! :D

http://de-motivare.blogspot.com/2011/04/solutia-7.html

Che Ghevara spunea...

"Nu accept și nu înțeleg în general de unde s-a luat acest ”drapel” (de mai jos" - din cur s-a luat. L-a desenat Che Ghevara. Dolbani, blin.

Dragoș Galbur spunea...

Grivei,

Steagul Moldovei din perioada domniei lui Ștefan cel Mare era roșu, având capul de bour cu stea între coarne și fiind flancat de soare și lună. Din această perioadă (mai precis 1488) datează și imaginea steagului domnesc al lui Ștefan în gravura lui I. Kukullo redând bătălia de la Baia din 1467: flamură lungă și îngustă, încărcată cu benzi verticale paralele cu hampa (fasciile stemei de familie) și stema Moldovei (capul de bour) în jumătatea dinspre hampă.

Anonim spunea...

b-( Dodoane-Bidoane, eşti PROSTALAN de ragi ca vaca. :-t

Sefu' spunea...

MOLDOVA - Pamant Vietcong-esc!!!
http://de-motivare.blogspot.com/2011/04/vietcong.html

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.