Chirtoacă-i bărbat, iar Bodiu-i coadă de câine !

Publicat de Dragoș Galbur la 2 mai 2011

Da oameni buni, nu sunt membru PL, până acum am fost membru PLDM, am votat cu Filat 2 ani, am rupt buca pentru PLDM, Filat pe 6 aprilie 2009 și-a șters mucii de umărul meu, plângând ca fata cea mare să-i dau megafonul să spună și el disperatul ceva, în fine. Acum că vine campania electorală, iar eu ca locuitor al Chișinăului nu pot să rămân indiferent, realizez că PLDM-ul din nou face laba în public. Da, mă iertați, mi-am zis că nu mă mai implic în politică, însă nu am cum să tac văzând porcăria care se întâmplă. Chișinău, azi, 01.05.2011, după cazul de la rugbyare loc un nou conflict între Bodiu și Chirtoacă, atât de mizer încât cetățeanul teafăr borăște tastiera când vede/ascultă. Porcotina de Bodiu o face pe șefu acolo unde el de fapt nu-i decât un coadă de câine. Da, vorbesc urât, însă am tot dreptul, nu pot permite unei mizerii, să-și facă de cap, pe seama altcuiva, făcându-și PR în campanie. Eu nu sunt liberal, urăsc liberalismul ca doctrină, dar insist ca cei ce votează la Chișinău să-l voteze pe Dorin Chirtoacă, căci, capeț ce greu i-a fost Omului ăsta. Vă dați seama, fără bani, fără susținere, numai cu critici, numai cu bătaie de joc să ridici capitala așa cum a făcut-o dânsul, asta e fantastic. Oameni buni, vă îndemn să votați OMUL, nu PORCUL.

7 comentarii:

Tecusa Tanase spunea...

Dragos, am patit si eu cam ca tine pe 8 aprilie 2009, doar cu Chirtoaca. cand erau arestati tinerii in masa, am intrebat la megafon unde sunt politicienii, de ce ne-au parasit in asa moment? (pe 7 aprilie isi faceau toti campanie) a venit Cernei si zicea ca Chirtoaca ar fi avut la acel moment conferinta de presa, cineva dintre protestatari a venit mai si mi-a zis ca la vazut pe Chirtoaca in Oras plus la asta nu a avut nici o conferinta de presa.
in fine, dupa ceva timp a venit Chirtoaca si si m-a numit pe mine provocator si cand l-am intrebat de ce minte ca a avut conferinta de presa si chiar daca e asa sa zica publicului unde a avut conferinta de presa si eu imi cer iertare fata de el, dlui ma tras de mana introparte si a inceput sa ma atace ca fiind provocator si cine sunt si sa plec din piata. am martori la ceea ce zic pt ca cu unii protestatari de atunci mai tin legatura.
La cateva zile mai tarziu, duminica a mai fost un protest, ultimul. eu si sotul meu (la momentul dat era doar sustinatorul basarbenilor) si inca o basarabeanca satula de comunism, am chemat lumea la protest, cateva zile am trimis mesaje in continuu, de dimineata pana in noapte. Duminica la protest, am vrut sa citesc o poezie care am scris-o atunci despre Moldova (daca iti mai amintesti ti-am trimis poezia) si le-am aratat poezia ca vreau doar sa o citesc si domnul si "mult stimatul" Chirtoaca a pus paza sa imi interzica sa ma apropii de scena.
La o intalnire cu studentii basarabeni din Bucuresti cu Chirtoaca si Ghimpu, Chirtoaca cand dadea mana cu studentii m-a vazut si ce crezi? si-a amintit de mine, mi-a zis ca ma cunoaste de undeva. eu i-am amintit de unde ma cunoaste, ma numit provocatoare la protestul din aprilie si a pus paza sa nu0-mi permita sa citesc o poezie. normal ca nu ia convenit spusele de mine si mi-a zis ca nu asta a avut in vede ci faptul ca atunci erau (altii) multi provocatori.

Anonim spunea...

nu e uşă de biserică nici Chirtoacă. . . E la fel de greţos ca şi Bodiu plus că e un om slab, uşor de manipulat.

Stealth spunea...

Dragos, respect pentru articol! ai scris pe intelesul tuturor!!! si bunelu meu de 78 de ani o inteles articolul dupa ce i l-am citit!

Alina spunea...

Cum zice mama , orice n-ar face/ar face Chirtoaca, oricum va fi criticat!Orice se intampla si nu se intampla in tara asta ”tăt Chirtoacă-i de jină”.
Da Bodiu, nu cred ca merita indeobste sa-i acordam vreo atentie, cum a aparut in politica asa si va disparea.Din pacate la noi inca oamenii nu stiu ce inseamna campanie electorala, in afara de Dodon (spre marele nostru regret)!

Sefu' spunea...

Mdeeeeeeee, Dragos, tu ca de obicei, tai in carne vie!
Jjosh! :D

Anonim spunea...

Jay: Tecusa, la felul cum te comporti cu oamenii si cum le vorbesti, am in vedere pe Facebook si nu numai, Chirtoaca a avut mare dreptate. Persisti in niste rabufniri de caposenie ceva nemaiintalnit. Omul asta nu ti-e tie dator cu nimic. Omul asta a facut ceva pentru orasul asta, pe cand tu doar ai dat din gura. Pace tie..

Anonim spunea...

fratilor eu zic sa mai rabdam un an si totul va fi clar in tara asta............

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.