De azi am și eu iPhone, votați Chirtoacă, nu Dodon !

Publicat de Dragoș Galbur la 11 iunie 2011
Astăzi, 11 iunie 2011, am depus jurământul lui Hipocrates, respectiv devenind medic în toată firea. 
Am fost vreo 2500 de absolvenți și părinți. Zâmbete, vorbe frumoase, discursuri motivante, emoții pozitive. Ei, și la un moment dat s-a anunțat - ”Pe scenă se invită domnul Dorin Chirtoacă” fără primar, candidat, politician, pur și simplu ”domnul”. Sala a explodat, aplauze, toți în picioare, ovații, entuziasm. Dorin, simplu, fără cravată, cu un zâmbet până la urechi a ținut un discurs de vreo 5 minute în care PUR ȘI SIMPLU A RUPT atmosfera. Nu l-am văzut nici la TV nici nicăieri să vorbească cu atâta entuziasm și determinare. Mi-a plăcut. Când pleca de pe scena PN chiar mi-am permis un moment de needucație, constructivă și am strigat din răsputeri: ”Jos comuniștii”.
Deja la ieșire am mai stat de vorbă cu Oleg Cernei, amuzant om, îmi place, și deja cu Dorin. Dorin a trăit câțiva ani într-o cameră cu cumnatul meu, pe când învățau la universitate. Am  discutat, am râs, ne-am fotografiat și am trăiascăromâniamărit în suflet.

 O zi plină de emoții, cadouri (!), pupicei, voie bună și un nou început în viață, un mare sac de noi responsabilități. Da, astăzi am jurat că voi servi sănătatatea oricărui om, indiferent de vârstă, sex, etnie, rasă etc. însă na, am ținut degetele încrucișate, așa că JOS COMUNIȘTII !!!

De azi am și eu iPhone,
Votați Chirtoacă, nu Dodon !PS: Nu e vorba de apartenență politică, nu e vorba de culori, platforme politice, e vorba că trebuie acum și pentru totdeauna să scăpăm de comuniști. Altă ieșire nu avem.

9 comentarii:

Anonim spunea...

titlul rupe buca :D

Dragoș Galbur spunea...

Știu :)

Anonim spunea...

Nu prea inteleg ce v-ati aninat cu dragostea voastra anume de PL cu Ghimpu si Chirtoaca.
Tineretul si oamenii su studii superioare din Chisinau pur si simplu au ignorat alegerile astea. Deoarece un om inteligent in patru ani isi poate da seama ca persoanele care n-au implementat nici o lege (reforma) liberala nu sunt liberali )))
Partidul, care promoveaza numai consilieri si deputati de varsta a patra NU pot fi exponenti a intereselor celor tineri. Stiti macar o lege pentru cei tineri, adoptata la nivel de municipiu? Mai mult decat, am ascultat atent discursurile preelectorale a lui Chirtoaca. Nici nu se planifica nimic. Numai optimizari de scoli si universitati in capul lor. (((
Si mai ales ma enerveaza ca la orice intrebare concreta pomeneste stalinizmul. Totul trebuie sa aiba o limita, mai ales ponosul verbal. Au trecut 80 de ani de atunci, s-au intamplat multe si marunte, de pilda doua guvernari AIE.
Unde-s rezultatele?

Dragoș Galbur spunea...

Altul nu-i. Așa că...

Anonim spunea...

PNL?
MAE?

PL n-a inteles aluziile. A tradat esenta cerintelor sapteaprilistilor, lasand doar forma castrata. Daca ajunge acum Chirtoaca primar general, oricum nu va face putea face nimic cu minoritatea in consiliu fiind cal de bataie si devenind de ras definitiv.

In schimb fiecare aliat din alianta isi va atribui sie laurii de mare salvator pentru PL si Dorin Ghimpu se vor simti indatorati. Cine stie ce vor cere in schimb? Ceva "interesant" care in final va duce sau la caderea PL sub influienta lui Plahotniuc, sau dizolvarea in PLDM cu disparitia treptata a mesajului unionist.

Ganditi-va bine ce faceti. Politicienii trebuie taxati pentru greseli grave chiar daca va sunt dragi sufletului. Exemplul PCRM arata ca un partid cu mesaj clar ies din asa incercari mai puternici ca mai inainte. Aflarea la putere corupe politicienii, ei prind burtica si isi uita radacinile.

Beeshop spunea...

to Anonim
Eu nu inteleg cu cin esti cu roscatii(PCRM) sau cu Viitorul(PL)?

Dragoș Galbur spunea...

PNL, MAE? băăăăi ia amuzant mai ești

vitalicus spunea...

Chirtoaca tot are Iphone
Votez Chirtoaca, nu Dodon !!

Anonim spunea...

a învățat cu cumnatul tău la universitate sau la liceu?

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.