Jurnal de călător: Pornirea

Publicat de Dragoș Galbur la 25 iulie 2011


E ora 8, dimineață. M-am întâlnit cu colegul Eugen, și de la gara centrală plecăm spre București, la Otopeni. Avem de stat în jur de 6-7 ore în aeroport. Seara avem avion spre Tel-Aviv, dar se primește că ajungem în Israel după miezul nopții, deci pe 26.

Am luat și laptopul cu mine, nu de alta, dar la tot pasul este Wi-Fi, e gratis, iar eu bani de roaming nu am, așa că internetul rămâne singura opțiune de a comunica cu cei dragi.


În Israel mergem la nunta lui Iosif, un coleg de-al nostru de facultate, bun băiat, practic moldovean de-al nostru, doar că fără cetățenie . El trăiește în munți, într-un sat, la nord, la nord, lângă Liban și Siria. Apropo, când a fost conflictul armat între Hezbollah (Liban) și Israel, la Iosif în sat au căzut 2 rachete sol-sol de proveniență libaneză , așa că ... adrenalina din start bâjbâie prin vene .
Nunta durează 7 zile și cică-s invitați la 3-4 mii de oameni, așa-i pe la ei primit. Ei, să vedem dar.  + apropo: alcool categoric nu se consumă, nici pe sub mese (!) așa că va trebuie să ieșim cumva din situație   

Gata, s-a pornit motorul, pornim la drum, să ne ajute Dumnezeu !

Gara Auto, Chișinău

3 comentarii:

Viorel spunea...

bft la drum!!!

valy spunea...

Dragoş vă urez un drum bun şi :) să Chefuiţi aşa la MAXIM lui Iosif casă de piatră şi multă baftă în noul început de viaţă!
PS1: să nu uiţi să faci un cadou muzical!
PS2: să nu uiţi şi de noi :) ......

Dragoș Galbur spunea...

Multumesc !

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.