Terorist consumator de vodcă, marijuana și plătit cu 20 euro pe zi

Publicat de Dragoș Galbur la 11 august 2011


Încep această relatare cu un călduros, sincer, necenzurat dar la locul lui - PIZDEȚ !

Astăzi, 11.08.2011, pe la info-prim, pare-mi-se, a avut loc o conferință de presă a unor cretini psihic instabili, pretinși patrioți ai națiunii moldovenești, care, vezi tu, vin cu declarații șocante despre adevărul din 7 aprilie 2009, denigratoare la adresa lui Filat, Ghimpu, Chirtoacă, și subînțeles la a mea !


Mai întâi citiți aici:


Acuzaţii şocante la adresa primarului Dorin Chirtoacă şi a premierului Vlad Filat au sunat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă. Un pretins protestatar la 7 aprilie, Eugen Mocanu, a declarat că a făcut parte dintr-un grup de tineri pregătiţi de PL, PLDM şi AMN.


Potrivit tânărului, circa 1500 de tineri au fost pregătiţi psihologic şi fizic la o bază privată din Vadul lui Vodă ce aparţine PL, cu 2 săptămâni înainte de 7 aprilie 2009. „Eram prelucraţi psihologic. Pentru a nu avea frică ni se dădea câte o ţigară de marijuana şi câte 50 de grame. Eram plătiţi cu câte 20 de euro pe zi. Chirtoacă aducea banii, iar Filat şi preşedintele organizaţiei de tineret a PLDM - iarbă. Acolo am fost învăţaţi să facem şi cocktailuri Molotov”, a mărturisit Eugen Mocanu. Acesta susţine că liderii celor trei partide erau prezenţi la acea bază zilnic pentru a-i instrui pe tineri împreună cu alte persoane din Bucureşti. 
Tânărul a afirmat şi că organizaţii precum „Noua Dreaptă”, „Basarabia Pământ Românesc” şi „Basarabia de dupa independenţă” au fost implicate în procesul de instruire. 
Totodată, acesta a spus că Valeriu Boboc şi Anatol Mătăsaru nu au nicio legătură cu grupul de tineri pregătiţi de partidele menţionate. Eugen Mocanu a mai precizat că mai mulţi tineri vor ieşi la proteste paşnice, dacă persoanele respective nu vor recunoaşte aceste lucruri. „Dacă după trei zile nu vor fi rezultate, atunci vom recurge şi la alte acţiuni”, a mai spus tânărul.

Și acum, de ce PIZDEȚ? PIZDEȚ pentru că:

1. Tipul din imagine, Eugen Mocanu este un drogat, după habitus, ochi, tenul pielii și după mișcările pleoapelor. Orișicare medic normal ar confirma.
2. Noua Dreaptă din Republica Moldova NU a participat la evenimentele din 7 aprilie, din simplu motiv: EI NICI MĂCAR NU EXISTAU OFICIAL pe atunci, nici acum nu există de fapt, MJ nu i-a înregistrat niciodată. 
3. Basarabia Pământ Românesc nu este organizație, ci o campanie lansată acum câțiva ani de către grupul de inițiativă Noii Golani din România. Această campanie este de tip civic și ține să aducă în vizorul lumii adevărul istoric.
4. Aici e pizdețul principal ! Eu, Dragoș Galbur, sunt administratorul blogului Basarabia de după independență, creat de către mine, pe 24 aprilie, 2009, la inițiativa mea. Respectiv, nu a existat, nu există și nu va exista nici-o organizație Basarabia de după independență nicăieri pe întregul pământ. Dacă ar exista i-aș da în judecată pentru că denumirea îmi aparține MIE ȘI NUMAI MIE !

De ce acest ins freacă ridichea? Pentru că este plătit/șantajat/amenințat. Este evident. Dar cred că cei de ”sus” se vor ocupa de el și vor ieși cu delcarații în cel mai scurt timp.

Din spusele lui, reiese că eu, înainte de 7 aprilie, am lipsit de la universitatea DE MEDICINĂ (cine știe, știe, o absență la USMF e un întreg calvar), relaxându-mi bucile pe la Vadul lui Vodă, dughind vodcă și fumând marijuana, plătit cu 20 euro pe zi și antrenându-mă pentru devastările din 7 aprilie, pe când eu de fapt pe 7 aprilie am fost la lecții? Nu că-i absurd, dar e ... PENAL )))))

Rog Procuratura Generală și Serviciul de Informație și Securitate să ia măsurile de rigoare în ce privește declarațiile acestui tânăr dubios și să fie tras la răspundere PENALĂ pentru acuzațiile pe care le-a adus.

11 comentarii:

Sefu' spunea...

Dap se vede dupa el ca din ”pâh-puh” nu iese, ce sa mai...

Dragoș Galbur spunea...

o să se ocupe băieții de el ))

Ion Tcaci spunea...

Dacă a recunoscut că a fumat iarbă şi a devastat clădirile guvernamentale trebuie să fie tras la răspundere cel puţin pe două capete de acuzare, ar trebui să scape de la răcoare numai dacă se dovedeşte că îi cu microschema arsă.

Nomad spunea...

Ș-apoi să mai zică cineva,că pizdețul se lecuiește...

Viorel spunea...

Ceva mai real nu a putut să amăgească se vede că fantezia e Tkaciuskaia)))
A la vadului vodă au făcut harta cu românia mare))) a uitat să spună şi de tancurile româneşti =)

Anonim spunea...

pipetsut e mare de unde a scos si asta aberatiile astea...Filat in persoana se duce si le ducea iarba si Chirtoaca vodca...cred ca ei nu aveau in perioada de campanie electorala nimik altceva a face decit sa umle pe la toti blegii sa le dea de baut si de fumat..rusine..prostie..si pipets

Anonim spunea...

:-t bre eu zic ca in ultima vreme se cauta niste pretexte de a tumani lumea cu totul, de ex. cazul cu grenada la concertul lui Banica in Chisinau, s-a dat vina pe Rusia, pe politicieni etc, iar dupa un an s-a descoperit ca faptasii erau niste drogati ... probabil tot un drogat a fost si cel care a ucis acel cuplu de indragostiti si vine acu niste "clarvazatori" din Moscova sa ne zica ca acel ucigas era un fost militar moldovean care a luptat in 92 pt Transnistria, si apropo de anii '92 nu trebuie de uitat cum presa ruseasca dadea vina pe ostasi din MD pt uciderea unor militari rusi, care de fapt tot de rusi au fost ucisi, ca sa aiba pretext de a incepe lupta. Acum ma uit ca istoria romanilor e pusa de catre M. Educatiei ca lectie optionala, are loc o lupta intre istorici mai accentuata, iar proromanii pierd din areal. In Romania la fel se inmultesc prorusii. Zvonurile precum ca URSS se va reface pina in 2013 din nou, par ca se adeveresc pe zi ce trece.

Anonim spunea...

si inca ceva: lasa-l pe drogat sa tusasca ca nu se compara cu pizdetul pe care il face acum alde Pascaru (care altfel misca pleoapele) pe voxpublika de ex., ca el tot spune inca de catre cine arfi fost finantate aceste "organizatii", Pascaru acolo e cel mai citit acum. Eu asa si m-am gandit ca pana la urma chestia cu "aici e Romania" o sa iasa o treaba de "cacao"

Anonim spunea...

da,e pizdetul cu el

Sorin Becciu spunea...

pe cadrul acesta il tin minte de pe 8-10 aprilie

statea cu o carpa pe gura cu scris cenzura, cand i-am zis sa scoata carpa - el zis ca se teme de politie, numai incita spiritele.

valy spunea...

"Vand rinichi sa scap de saracie". E gata sa-si vanda si plamanul pentru a nu-si lasa familia sa moara de foame
Eugen Mocanu
http://m.protv.md/stiri/social/vand-rinichi-sa-scap-de-saracie-e-gata-sa-si-vanda-si-plamanul.html

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.