Mergem în Olanda să ne ”sinucidem” !

Publicat de Dragoș Galbur la 27 septembrie 2011Săptămâna viitoare plec cu băieții (FCZC preponderent) în Rotterdam, Olanda, să susținem naționala de fotbal (?) a Moldovei. În paralel și excursiile vor fi desigur. Mă rog, înfrângerea este inevitabilă pentru că Moldova nu prea joacă fotbal, dar nu-i pe asta, sunt și alte lucruri interesante de văzut. Mă gândeam, zic, poate n-a scăpa Moldova mai multe de 3 goluri de la olandezi, dar când am văzut lotul Olandei am râs în hohote, de fapt ironic. Mergem să ne ”sinucidem” !

 Numărul unu pe lista portarilor este Maarten Stekelenburg, de la AS Roma. În lista fundaşilor au fost incluşi trei jucători care au fost integralişti în finala Mondialului din anul trecut: John Heitinga, Joris Mathijsen şi Gregory van der Wiel. În afară de Wesley Sneijder sau Mark van Bommel, în lista mijlocaşilor se regăsesc Rafael van der Vaart, Ibrahim Affelay şi Nigel de Jong, toţi suferind traume la echipele lor de club în ultima perioadă. Nume sonore şi la mijlocaşi. În lot au revenit Ryan Babel şi Jeremain Lens, a fost inclus Arjen Robben, accidentat recent la echipa sa Bayern, şi Robin van Persie, care nu a jucat contra Moldovei în meciul tur.

 "Nici nu mă aşteptam ca Olanda să convoace altă echipă. Ei nu schimbă nimic, ei privesc toate meciurile cu foarte mare seriozitate. Şi noi vom pregăti un lot mai lărgit. O să-l publicăm", a declarat Gabi Balint. 

 Meciul Olanda - Moldova din preliminariile EURO-2012 se va juca pe 7 octombrie, pe De Kuip Arena din Rotterdam. Eu voi fi acolo, cu tricolorul în mână, indiferent de scor și de alți factori ! Mort pentru Țară !

1 comentarii:

Alex spunea...

BDÎȘI ! :D :D :D :D

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.