Profilurile dubioase care se cer în prieteni pe FACEBOOK

Publicat de Dragoș Galbur la 15 septembrie 2011

Am peste 3500 de ”prieteni” în lista de pe facebook. Nu, nu mă laud și nu mă simt deloc mândru, din contra, aș vrea să am 100-200, dar adevărați. În fine, e și vina mea desigur, pentru că i-am acceptat pe mulți pe care nu-i cunosc și pe care nu i-am șters la timp. Acum am 266 de cereri de prietenie (friend requests). De ce nu îi/le accept, haideți să analizăm. Multe profiluri sunt publicitare, ale comuniștilor și antiromânilor, cu care nu doresc absolut să am vreo legătură, iar majoritatea totuși sunt... ăăăă, stranii, sau cel puțin așa mi se pare mie. 

De exemplu:


Așa deci, Ozone Moldova. Ce? Formația Ozone din câte știu s-a destrămat demult, deci, n-am nevoie.
Totul Pentru Tara. Ce totul pentru tara? Din DEX: TÁRĂ2, tare, s. f. Defect fizic sau moral (ereditar); meteahnă. – Din fr. tare.  Deci? Nu, mulțumesc, mă simt bine.
Locuinte Realestatemoldova. Am eu față de boschetar? Dorm pe sub garduri? Nu. + Moldova e scris cu minusculă la început. La revedere.

NEXT:

Eugeniu Carapcevschi îmi propune prietenie pentru ca ulterior să-mi ofere de muncă în firma americană pentru persoane energice, serioase, în calitate de manager cu program flexibil. Nu, mulțumesc, sunt stomatolog, îmi ajunge.
Comada Haine Spania. Ești nebun? Eu din Moldova abia-mi permit să-mi cumpăr haine, care Spanie?
Wood N Hall. Asta-i în general un fel de ”what the fuck?

Alte exemplare:


Гид моды ? Fii serios/serioasă. Nu am nimic cu moda rusească și nici nu vreau să am.
Aycin Selcuk. Nu vorbesc turceasca, nu vând organe și nici nu sunt proxenet. + e a 4-a oară când mă invită în listă, asta după ce am șters-o de fiecare dată. Dă-mi paaaace fată hăi !

Iarăși din nou a câta oară :)


NodnaMar Mary, tu trebuie să știi că dacă avem 410 prieteni comuni, asta deloc nu înseamnă că te voi accepta la mine în listă cu așa un nume extraterestru și cu un portret.
Evroremontmd Stars. Nu am nevoie de tine și nici tu de mine. Nu am unde face reparație și dacă aș avea precis nu aș apela la ”evroremont”.
Black Granit. Ofensându-i pe cei 45 ”prieteni” comuni, dar un om sănătos nu te-ar accepta niciodată în listă. Ești prea fals și prea dubios.
Saff Minaku. N-am auzit. Delete !

În fine, pot să mai aduc încă câteva zeci, poate sute de astfel de exemple. Vreau doar să știți și vă rog să nu acceptați în listă tot felul de personaje virtuale dubioase. Fiți mai selecți. Baftă !


Nu uita să recomanzi această postare și să lași un comentariu

8 comentarii:

Alex spunea...

buuuun :D

Anonim spunea...

Eu tot am cativa clienti din astia ~x(

Iulian Beton :) spunea...

in spania hainele is mai ieftine, asa ca mai gandeste-te :))))

Dragoș Galbur spunea...

hhhh)) sunt patriot, mă îmbrac la Ionel ))))

Anonim spunea...

Totul pentru Ţară este denumirea partidului înfiinţat de legionari, condus de generalul Contacuzino-Grănicerul care a intrat în Parlamentul României în 1937.
Profilul care a vrut să te adauge reprezintă acest website: http://www.miscarealegionara.org/
Uneori înainte de a te da deştept, mai accesează google.com

Dragoș Galbur spunea...

Uneori, deșteptule, să le spui celor se ascund după astfel de profiluri să scrie cu diacritice dacă se dau mari români !

știu mai multe despre tine despre mișcare ca să-mi spui să caut pe google

Anonim spunea...

Rus pervers ce esti, cata rautate ai in tine... noi nu "ne dam mari romani" pentru ca nu avem nimic de demonstrat unora ca tine...

Anonim spunea...

Rog administratorii sa ia masuri in ce priveste folosirea numelor...
in special acum-Dm.Dragos...rog stergerea detaliilor cu numele Eugeniu Carapcevschi.
mersi de intelegere si respect comun

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.