Un brav erou al ”neamului moldov'nesc”. SIS detected ! [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 7 septembrie 2011


Ieri după meciul Moldova - Ungaria, MAI și SIS au desfășurat ample acțiuni de provocare și reținere a tinerilor naționaliști români. NEARGUMENTAT, pur și simplu așa, că doresc dânșii, rețineau unul câte unul, pe stadion, pe scări, afară, oriunde, abuzând în serviciu și agresînd trecătorii pașnici. După meci cei din SIS au interogat un tânăr care purta tricoul ”Rupe Frontiera” din campania Basarabia Pământ Românesc.

VIDEO de pe camera mea, pe lângă faptul că a făcut pe el la apariția camerei, mai e și prost. Cică îl agresez prin simplu fapt că-l filmez. Ia tâmpit! Și când te gândești că toți îs ca dânsul te înspăimânți și mai tare.


8 comentarii:

Anonim spunea...

Nu are nici clasa 9-a terminată !

Anonim spunea...

moldoveni prosti,vai de capul vostru!!!:))

Anonim spunea...

Salut,
Am citit despre actiunea ( bannere pro Ardeal-pamant romanesc)tinerilor nationalisti din RM in www.prosport.ro. Am incercat sa aflu mai multe detalii si in presa din RM ,dar din pacate nu am gasit nici-un articol care sa faca referire macar in treacat la acest subiect.

Traiasca ROMANIA MARE!!!

Dragoș Galbur spunea...

Salutare frate !

Da, din păcate numai eu am scris despre asta, și pe ultras.sportlocal.ro și deja prosport a preluat articolul meu. În rest cam liniște, că doar nu e vorba de Pepe sau Irinel Columbeanu. Asta e. Astăzi am avut peste 1500 vizitatori din România și vreo 500 din Ungaria + pe prosport sunt mii bune de vizualizări. Deci mesajul a fost auzit/văzut cât de cât. Merge înainte !

Sorin Becciu spunea...

Filmuletele astea ma intristeaza rau de tot, parca s-a schimbat puterea...

Anonim spunea...

parca SIS-ul e in mina lu Ghimpu nationalistul ?/ in cine sa mai ai credere ??

Dragoș Galbur spunea...

SIS-ul e în mâna lui Ghimpu, iar Ghimpu e în mâna lui Plahotniuc.

Cristian Ghitu spunea...

Eu nu vreau in Europa cu asa concetateni. Daca ajungem acolo, vom fi foarte rau vazuti daca nu stim macar sa ne exprimam corect intr-o anumita situatie. Rusine generatiilor anterioare, care ne invata pe noi cat de bine era pe timpul lor. Iata averea si mostenirea comunista. Pe langa preturi mici si uzine (care tot se afla in stanga Nistrului), am ramas cu mult in spate la nivelul intelegere elementara a lucrurilor, exprimare sau cunoasterea drepturilor. Nu mai vobesc de notiuni ca patriotism, constiinta nationala sau si mai simplu - demnitate. Comunismul ne-a furat de fapt viitorul. Pentru ca daca ai calitate atunci ai cu ce construi, iar daca te bazezi pe cantitate(bine, ca noi nu am decis, pentru noi s-a decis) atunci cantitatea se termina si ramai in groapa. Asa cum suntem acum. Sansa noastra este ca acesti tineri activi, care pun comentarii pe forum sa ramana in tara si sa duca mai departe ideile lor, prin actiuni desigur.Viitorul ni-l creem de pe acum...Asta n-ar trebui sa o uitam!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.