MARELE FÂS: Adevărul despre 7 aprilie nu există pentru că 7 aprilie a fost o minciună !

Publicat de Dragoș Galbur la 26 octombrie 2011

Am citit azi dimineață așa zisul interview cu Andrei Pântea, prim-viceprocurorul general: http://www.timpul.md/articol/andrei-pantea-nu-inteleg-de-ce-ucrainenii-nu-l-au-retinut-pe-baghirov-28151.html

Băăăăi, am zis că nu mă mai uimește nimic în țara asta, dar totuși prostia și minciuna mă uimesc absolut de fiecare dată când am vreo tangență cu ele, directă, sau indirectă.

Nu-i pe asta. M-au purtat 3 ani pe la procuratură, atât de derutați, isterici și deprimați, săracii, iar acum să bage așa o concluzie neghioabă? 

Inițial, când premierul Filat a votat împreună cu comuniștii demiterea lui Mihai de la SIS, m-am bucurat enorm, chiar dacă nu-i sufăr, căci figurilor din ceară li-e locul la Madame Tussaud și nu în fruntea SIS. Apoi când același Filat a propus demiterea lui Zubco, m-am bucurat și mai tare și nu am înțeles, da' voi ce vă împotriviți așa? Pleșcatul a stat 2 ani cu fundul în fotoliul de procuror general și nu a făcut absolut nimic decât să execute comenzile șefului său Plahotniuc. Să plece, e inutil, la fel ca și Mihai. Eu îl înțeleg la moment pe Filat, pentru că Plahotniuc folosește PG și SIS împotriva premierului, care conduce de fapt statul astăzi, iar Filat pur și simplu nu are de ales, așa că încearcă să facă curățenie așa cum poate. Nu, nu-l apăr și nu-l admir, doar constat. De Lupu n-am ce zice, a zis Voronin totul, iar de Ghimpu tac, e pierdut.

Astăzi prim-viceprocurorul general Pântea, cel care s-a ocupat, efectiv, și de ancheta 7 aprilie și, logic,de cazul Baghirov, doar a descoperit un păr pe săpunul din propria sa baie, adica ceva grețos, neimportant și imoral. Cică organizatorii devastărilor din 7 aprilie sunt Morari, Baghirov și Tkaciuk, care au manipulat cu grupurile ”Jos comuniștii” (adica cu mine, cu Dragoș Galbur) și cu grupul ”Basarabia Pământ Românesc” care de fapt nu există. Nu iaca cât de prost, iresponsabil și neprofesionalist poți să fii ca să declari așa ceva ca concluzie a dosarului 7 aprilie. 

Tkaciuk poate o fi, dacă sincer și eu cred că a gândit din timp multe acțiuni din aprilie lui 2009, dar așa cum n-a fost prins - ap' gălăgia vă rog. 

De ce Pântea nu zice totul, sunt sigur că știe, or, poate stăpânii nu-i permit, de ce chiar nu înțeleg. Atunci cum se face că angajații SIS care patrulau, de exemplu bulevardul Dacia, când a venit Joe Biden, aruncau cu pietre în Parlament și Președinție pe 7 aprilie? Cum se face că au fost aduse autocare cu deținuții de la colonia pentru minori din Lipcani? Ori autocare cu provocatori din Transnistria, dintre care fani a echipelor de fotbal Șerif Tiraspol și Dinamo Tighina? Ori poate eu îs prost și nu am văzut asta cu ochii mei pe masa din cabinetul de la PG, unde eram interogat de 3 agenți SIS și procuror? 
Ori poate în primele rânduri nu erau tineri, rusolingvi printre altele, cetățeni ai Transnistriei, cu cuțite, lămi și bisturiuri, care au tăiat pe scările de la Președinție în linia 1 vreo câțiva grivei de la SCUT ? Nu, eu asta n-am visat noaptea, eu asta știu de acolo de unde știe și Zubco, și Pântea, care nu știu de ce tac. 

Nu c-aș simpatiza-o pe Morari tare, are și ea vina ei, pentru că chiar a instigat pe alocuri, dar Baghirov? Să fim serioși :) A, și da, eu nu îl admir pe Baghirov, dar admir gestul său, pentru că le-a dat perversa celor din SIS și PG, și lui Lupu în deosebi, în modul cel mai josnic și ironic. Eu fix așa aveam să fac !

Să fie clar, 7 aprilie a fost un FÂS, un eșec, un show, o provocare, un schimb de culori, iar declarațiile de astăzi ai celor din PG reprezintă un fâs și mai mare, adica MARELE FÂS din titlu ! Adevărul despre 7 aprilie nu există pentru că 7 aprilie a fost o minciună !

Întrebare: tinerii din imaginea de mai jos, din care grup fac parte domnule Zubco, ”Jos comuniștii”, ”BPR” sau îs bloggeri toți, de-a lui Baghirov ?

13 comentarii:

Anonim spunea...

Galbur ,sa-ti fie rusine .Nu tu ai fost capitenia la dobitocii astea care erau turbati ? Nu voi ati distrus cladirile ,magarilor .

Anonim spunea...

Uite in arhiv ,erai cu casca in cap si cu banii lui Filat in buzunar incadrat in echipa din ND si brigadir cred-ca era Baghirov .Mare derbedeu mai esti .

Dragoș Galbur spunea...

=))

Anonim spunea...

Интересная статья. Мне понравилась.

Ella spunea...

”derbedeule” ce ești :))

Anonim spunea...

Deagos ! Tu stiai din start raspunsul la ce te mai lamentezi! Marele Fis e acela ca totusi tinerii s-au lasat manipulati si acu nu conteza de catre cine ! De unii sau de altii oricum e manipulare in masa ceea ce era pe 7 aprilie! Acum sunt doua cai sau se repara greseala sau se sta chitic in banca cu constienta sau inconstienta manipulatului!!! A treia cale nu exista!

Anonim spunea...

Te-ai lasat manipulat si tu, recunoaste. Nu reusesc sa-ti uit "acvitatea" pe retelele de socializare prin 2009. Te-am averizat de cateva ori, ti-am spus exact ceea ce a ajuns la tine in sfarsit peste 2 ani, pe-atunci parca erai un smintit, zau....

Dragoș Galbur spunea...

Nu am fost manipulat pe 6 aprilie, mi-am ascultat inima, am dat frâu liber emoțiilor. Pe 7 n-am fost și slava Domnului.

Oamenii au proprietatea de a se maturiza.

Anonim spunea...

Stii Dragos, citesc si ma gindesc la tine cit de josnic esti, imi pare bine ca nu te cunosc, sincer!

Dragoș Galbur spunea...

Știi, mă bucur că ești doar un anonim :))

Anonim spunea...

bun articol , dar cam scump pretul maturizarii Dragos ... Sanatate.

Dragoș Galbur spunea...

Mulțumesc

Vlad Ulinici spunea...

Victoria Banc –HOŢi - impreuna cu echipa lui Plahotniuc.

In urma tranzactiilor ilegale efectuate de Victoria Banc
cu firma fantoma “Hazar-Construct” , au fost vindute apartamente si spatii comerciale de pe str. Mircea cel Batrin 22/5, si ca urmare oamenii au ramas si fara bani si fara spatiile lor achitate 100%.
Dupa o perioada de 3 ANI de zile VictoriaBanc a facut abuz cu paza particulara, spărgînd cu forţă lacatele din spaţiile oamenilor !!!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.