Sau vă protejați, sau faceți copii !

Publicat de Dragoș Galbur la 2 noiembrie 2011


O femeie îngrijorată s-a dus la medicul ei si i-a spus:

“Doctore, am o problemă serioasă și am nevoie disperată de ajutorul dumneavoastră! Copilul meu nu are nici măcar un an, iar eu sunt din nou însarcinată. Nu vreau sa am copii cu o vârstă atat de apropiată.”

Medicul i-a spus : ”În regulă, ce vreți să fac?”

Ea a raspuns: “Vreau să întrerupeți sarcina mea și mă bazez pe ajutorul dumneavoastră pentru aceasta.”

Medicul a stat pe gânduri câteva clipe, si apoi i-a răspuns femeii:

“Cred că am o soluție mai bună la problema dumneavoastră. Și e mai puțin periculoasă pentru sănătatea dumitale. Vedeți dumneavoastră, pentru a nu fi nevoită să aveți grijă de doi copii în același timp, haideți să îl ucidem pe cel care-l țineti în brațe. Așa vă puteți și odihni o vreme înainte ca celălalt să se nască. Dacă tot vom omorî unul din ei, nu contează pe care. Nu există nici un fel de risc pentru corpul dumneavoastră dacă îl alegeți pe cel din brațe.”

Femeia, oripilată, a zis : “Nu, doctore, ce oribil ! E o crima să omori un copil ! ”

“Sunt de acord,” zise medicul. “Dar păreați să fiți de acord cu acest lucru, așa că mă gândeam că asta ar fi cea mai buna soluție.”

Medicul a zâmbit, știind că s-a făcut înțeles. El a convins mama ca nu există nici o diferență între a omorî un copil care deja s-a născut și unul care este înca în pântec.


Crima este aceeași !

P.S: Din păcate în Republica Moldova cei mai mulți doctori practicanți de avorturi sunt de gen feminin, adica mame și/sau potențiale mame. 

8 comentarii:

Anonim spunea...

Articolul foarte bun, titlul tare aiurit si timpit, pentru ca prezervativele se mai rup. Era suficient sa nu va futeti aiurea, si faceti copii!!! Moare natia! :))

Dragoș Galbur spunea...

Prezervativele în majoritatea cazurilor se rup dacă se vor a fi rupte. Personal n-am întâlnit așa cazuri niciodat :D
Cât despre moare națiunea, aici problema-i destul de reală și îngrijorătoare.

Anonim spunea...

astfel de mame eu le socot: oi, vite, animale care nu au nici macar ceva animalic in ele, p-u ca un animal niciodata nu-si intrerupe sarcina... Parerea mea e ca ar trebuie sa le lasam sa nasca pe asa mame si dupa asta o bataie ca in hotii de cai ca sa uite de cuvintul avort...

Radu spunea...

Din pacate articolul este doar o traducere. Ar fi fost dragut sa mentionezi asta. ;)

Dragoș Galbur spunea...

din păcate nu știu de unde e traducerea asta ;)

Anonim spunea...

De invatatura poveste! Tatal tau trebuie s-o stie. I-ar prinde sau i-a prins bine in cadrul profesional. E un obstetrician de exceptie. Cu caracter, dar profesionist. Il admir.

Turcan Cristina spunea...

Cazul e bun, dar nu din RM.. la noi la Universitate a fost afisat un caz teribil, cind o fata tinara era nevoita sa faca 2 avorturi din cauza sotului care nu a vrut copii. al doilea avort l-a facut din spaima, sotul a duso fara s-o intrebe, fatul se misca in burta. Medicul dupa lege nu are voie sa faca avort la asa perioada, dar le dai la mina si se face totul in Tara Minunilor. PS. Sunt cazuri cind avortul e singura solutie, mai ales in asa tara ca RM unde pot creste 12 copii in aceeiasi camera, unde dorm pe o soba, n-au gas si apa. (asa cazuri cu parere prin sate sunt multe)

Turcan Cristina spunea...

....cu parere de rau sunt multe

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.