Test: ”Ora de Muzică cu Dragoș Galbur” [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 3 februarie 2012Afară-i frig. Foarte frig.
Stând așa în casă, la călduț, mi-a venit o idee - ce-ar fi să fac/prezint pe blog un fel de mini-emisiune cu video unde să vorbesc despre muzică (așa cum o văd eu) și să-i învăț și pe alții să cânte la pian anumite melodii, cântece. Nu prea este la noi în blogosferă așa ceva și mai ales că știu că lumea mereu e în căutare a ceva nou, a ceva original. Pur și simplu timpul liber trebuie să-l valorific și să-l petrec îmbinând utilul cu plăcutul.

Lucrez, de dimineață până seară, când ies de la lucru mor de plictiseală, pentru că nu prea am ce face aici la Bălți, așa că, zic, dă să fac ceva, original, ceva care, sper, să intereseze potențialul vizitator. Am luat telefonul, am filmat ce mi-a trecut prin cap, și am încercat să combin ceva, să expun niște idei, utilizând și pianul, să fie mai interesant. Pe viitor voi posta câteva lecții de pian pentru cei care doresc să cânte și ei. Nu-i greu, e nevoie de dorință, atenție și auz muzical.

Am zis să numesc potențialul ăsta proiect video ”Ora de Muzică”, așa, să sune, să arate mai captivant, pentru început am montat video-ul de mai jos. Da, recunosc că mi-a fost rușine să-l postez, și acum mă tem, s-or gândi ăștia că-s nebun, dar na, mie mi-e interesant, am decis să încerc, că încercarea vină n-are. Nu am nici-o experiență la așa ceva, însă nu văd de ce n-aș încerca video bloggingul?!

Filmulețul de mai jos reprezintă mai mult un test al ideii mele cu ”Ora de Muzică”. Să văd, dacă prinde la interesul spectatorilor, atunci se poate de continuat și de dezvoltat mai mult ideea și tematica respectivă. Dacă nu, atunci nu.

Știu, dau prea mult din mâni, am o problemă cu asta, în rest - SALUT TUTUROR! și începem...PS: Aștept critici constructive în comentarii.

8 comentarii:

EugeniaS. spunea...

Like like like! Eu am pian acasa! Incurajez continuarea "mini-emisiunii"! :) Eu o sa fiu un follower fidel! Avante!

Dragoș Galbur spunea...

Oho, mulțumesc Eugenia ;)

iara spunea...

esti fantastik!!am facut pian doar un an..pacat...

Dragoș Galbur spunea...

Păi ai abia 24, niciodată nu-i târziu să te reapuci.

Dmitri C. spunea...

eu pun +1000000...si zic ca are rost sa continui Dragos! in orice caz eu am sa fiu 'on' chiar daca nu am pian acasa!
PS: genericul este foarte reusit ;)

Marisa spunea...

Ce critica poate sa apara, asupra unei idei atat de originale si foarte bine pusa in practica?! :) Unicul lucru care imi ramane este sa iti doresc Mult Succes! Esti Bravo, Dragos!

Dragoș Galbur spunea...

Ei hai dar, mulțumesc :)

Alicia spunea...

Not bad at all ;)

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.