KNOCKOUT pe românește [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 28 martie 2012

25.03.2012

Chișinău, Marșul Unirii, 94 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Un grup de comuniști atacă coloana manifestanților pașnici.

Ei nu știau că la marș participau și combatanții războiului moldo-rus de pe Nistru, din 1992.

Vezi în video de mai jos ce se întâmplă când îi înjuri și fluturi cu steaguri antistatale și transnistrene în fața celor care au luptat pentru acest pământ în 1992, pentru cei care s-au aruncat în fața tancurilor rusești pentru tricolorul nostru, pentru limba și neamul românesc, în fața celor care au strâns cu mânile goale intestinele și creierii prietenilor de pe câmpul de luptă.

De astăzi înainte doar așa va fi !

24 comentarii:

Anonim spunea...

...pentru cei care s-au aruncat în fața tancurilor rusești pentru tricolorul nostru...

intrebare - tricolor romanesc sau moldovenesc ???

Dragoș Galbur spunea...

Întrebare prostească. Nu e nici-o diferență între tricoloarele noastre. E unul și același.

Și apropo, stema Moldovei este inclusă în stema României, dacă asta te interesa.

Oleg Cucos spunea...

bai...anonimule...e acelasi tricolor..aceiasi limba...si acelasi popor...Boule..

Anonim spunea...

de ce video nu merge???

Dragoș Galbur spunea...

merge perfect. posibil ai probleme cu viteza la net.

Tundra spunea...

Când va fi ziua când vom fi din nou o țară?

Dragoș Galbur spunea...

Curând

Anonim spunea...

"Un grup de comuniști atacă coloana manifestanților pașnici." - Драгош врет и даже не краснеет. Посмотри на свое видео, кто на нем дерется?

Dragoș Galbur spunea...

Câcatule. Noi mergeam pe drum, pe traseul nostru. Voi ați apărut acolo și ați început a arunca cu ouă și a sări la bătaie. Ați primit la moacă în răspuns. De azi înainte așa va fi.

Alex spunea...

Fain croşeu. :)
Incredibil de nesimţiţi cu drapelele aşa-zisei "Transnistrii", tocmai la Chişinău, o jignire şi o provocare ce nu se putea lăsa nepedepsită.
Poliţia trebuia să-i oprească pe provocatori iar drepelul "transnisntrean" ar trebui interzis pe teritoriul României şi Moldovei, e ca şi cum ai merge cu svastica prin Tel Aviv.
La fel vin unguri cu steagurile lor prin Ardeal şi uneori o fură : http://www.mediafax.ro/social/cluj-un-elev-maghiar-batut-de-un-grup-de-romani-video-protv-2457104

Anonim spunea...

Bravo.Eu sunt din Bucuresti imi pare rau ca nu am ajuns si eu la mars. Fratii in veci vor fi frati !!

Anonim spunea...

romanii de pe ambele maluri ale Prutului merita un viitor mai bun. Statele vestice trebuie sa accepte acest lucru ,iar romanii trebuie sa-si recastige demnitatea pierduta in perioada comunista

Anonim spunea...

dragos galbur- un cretin nationalist care nu are idee de istorie si de politica in secolul 21. La fel ca si toti ceilalti idioti care striga "basarabia pamint romanesc" nu aveti idee de ce vorbiti. Vino in Germania si vezi ce fac aici cu nationalisti inraiti de alde tine.

Dragoș Galbur spunea...

:)

Anonim spunea...

Драгош, во-первых, кыкат ешть ту.
Во-вторых, чем больше вы будете беспредельничать, тем больше будет людей приходить против вас.
Я лично пойду в следующий раз, не будет жалко приехать в Кишинев.

Anonim spunea...

bleaaa și-ați mai za**it voi oamenii cu unionizmul și politica voastră. 20 de ani una și aceeași, una și aceeași.

Dragoș, băiete, tu cîți ani ai? Tot cu țara-n bunghi te joci? Da liniște-te omule, fă familie, niște copkii acolo, poate o să te satisfacă soția și o să observi într-o bună zi ca toți capii de familie din această țară că familia ți-i olecuță flămîndă iar factura de la Termocom cam arde buzunarul.

Atunci poate o să înțelegi de ce atît de mulți bărbați în acest oraș doresc "să dezvirgineze" primarul... a tunat și v-o adunat pe capu nostru - galubye din PL, "frați" nepoftiți de la bucurești, sklerotici foști comuniști sovietici de-alde Diakov și Hadîrcă.

Alex spunea...

Prietene, nu ştiu cum se face că, venind "de la Bucureşti" nu m-am simţit niciodată "nepoftit" în Chişinău. E drept, Bălţi, Tiraspol, Dubăsari nu servesc, am înţeles că p'acolosunt mai mulţi sceleraţi din ăştia ca tine.
Nu sunt musai unionist, nu vreau "să cucerim Basarabia", dar dacă majoritatea moldovanilor vor Unirea cu noi, îs bine-veniţi şi, ca român din zonă cu majoritate de altă etnie, m-aş bucura să ma scadă procentul fraţilor maghiari din populaţia unei Românii Mari, cu o majoritate românească şi mai mare, cu şi mai mulţi ortodocşi, căci şi voi ruşii, şi ucrainenii sunteţi de aceeaşi religie cu noi, ceea ce ar trebui să ne unească. Păcat că vă orbeşte ateismul comunist şi de aia faceţi ce faceţi.

Anonim spunea...

fututa'i una in gura binisor =))) la provocatorii pl'ei mele.

carolina spunea...

Va sustin in tot ceea ce faceti chiar daca nu va sunt alaturi. Sa aveti bafta in continuare si desteptam poporul :)

Anonim spunea...

ma imbecililor - cu injuraturile si porcariile, care le scrieti si mai mult va dati de gol - ca sunteti primitivi si aborigeni! daca te doare buzunarul- pai pleca in America , si fa bani. iar noi dorim o Romanie Mare!

Anonim spunea...

UNIRE!

Cristian spunea...

Dragoșe, înainte de a te lăsa manipulat și ai manipula pe alții tu ai încercat obții ceva cunoștințe cu referire la dreptul internațional ? Atât Romania cât și R.M. au angajamente față de organisme internaționale, iar această conjunctură nu permite o unire. Ceea ce vezi în video se numește sucker punch / bitch move. Dacă asta e motiv de mândrie păi întradevăr suntem o gloată mizerabilă.
Și mai doresc să-ți aduc aminte a 3-a lege a răposatului Isaac Newton: „For every action there is an equal and opposite reaction.”

Dragoș Galbur spunea...

Și a 4-a lege a lui Newton zice așa: ”Cât n-ai scutura cocoșelul după ce te piși, oricum ultima picătură tot pe chiloți cade.”

Fii mai pozitiv și nu lua totul în serios, și viața va fi mai altfel ;)

Anonim spunea...

Daaaa... tipic sovietelor... exact cum zicea un deputat "ö sa vedeti ca o sa ajunga de disperare sa spuna: de ce vreti unire?! de ce sa nu fim independenti? De ce nu mai bine singuri? ce ne trebuie noua unire??!!"
Nu te lasa Dragose, fii tare!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.