La doar 15 ani, abuzată de Igor Dodon [FOTO]

Publicat de Dragoș Galbur la 31 martie 2012


Pe 29 martie, la Palatul Naţional, a avut loc un concert aniversar de zile mari al formaţiei „Millenium”, cu ocazia împlinirii celor 15 ani de existenţă. Felicitări și rușine!


Toate bune și frumoase până când cei din Millenium (și nu doar) s-au vîndut unor oameni cu interese politice. E știut faptul că politica și cultura sunt absolut incompatibile. Millenium s-a vândut, în cel mai umil, josnic și penibil mod, socialistului Igor Dodon, iar concertul acestora s-a desfășurat sub egida campaniei ”Iubesc Moldova”, inițiată de același Dodon, campanie care promovează multe prostii, dar și cârpa asta bicoloră care face atâta vâlvă-n țară și pe care comuniștii și socialiștii vor s-o schimbe în detrimentul tricolorului. Oare chiar nu era mai frumoasă scena asta decorată cu un tricolor? Băgați și stema acolo să nu fiți cumva acuzați că sunteți români.


Degeaba mai sunteți artiști, Millenium, degeaba vă mai numiți oameni de cultură dacă promovați prostia și vă implicați în politică. Sunt sigur că veți găsi ca justificare faptul că nu ați avut bani pentru concert, dar oare asta înseamnă că trebuie să vă vindeți și să vă călcați demnitatea în picioare. Fălcosul și-a făcut PR pe seama voastră, iar voi așa cum v-ați început a pierde ultimii ani, așa și v-ați pierdut.

Iar eu cândva ascultam Millenium...


Din DEX: ABUZÁ, abuzez, vb. I. Intranz. 1. A uza de ceva în mod exagerat; a face abuz (1). 2. A comite ilegalități, nedreptăți, profitând de o situație, de un titlu sau de putere. – Din fr. abuser. 

8 comentarii:

Anonim spunea...

Titlul rupe !

Dragoș Galbur spunea...

Știu :))

Roman Gutu spunea...

ху йз Millenium ?

serhio spunea...

Interesant, ce “prostii“ promovează “Iubesc Moldova“. De exemplu?

Radu Românul spunea...

милениум стюпид ассхолес!вэтс ху вей ар...

Anonim spunea...

Ce sa vorbesti..pe Zgureanu il stiu din copilarie..am fost intro clasa..creeri multi nu prea a avut de atunci..si apropo..sa vezi cum si au batut joc rusofonii din scoala si "bratvaua" si l faceau zi de zi "biceara" si "maldavan" acum vad ca singur se rupe sa fie "maldavan" ce sa zici..probabil o fi vre un sindrom Helsinki...

Dragoș Galbur spunea...

Serhio. Dacă te întrebi ce prostii promovează ”Iubesc Moldova” deja faci parte dintre ei.

Anonim spunea...

S-au vindut la fel ca si multi alti "artishti". Dupa ce Pavel Stratan a cintat in electorala la concertul PCRM (3 aprilie 2009), nu s-a mai auzit de el si sincer sper sa nu mai auzim.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.