La taifas cu PUBLIKA. În două cuvinte.

Publicat de Dragoș Galbur la 31 martie 2012


Am fost azi așa printre altele la un offline organizat de conducerea PUBLIKA TV cu ocazia împlinirii a 2 ani de activitate. Felicitări lor! Trebuie să recunoaștem că PUBLIKA în ultimul an din cei 2 de activitate a devenit un guru informațional în Moldova. Ce-am aflat nou? Puțin. Eu ca blogger știu tare multe, mă laud. Pe lângă cifrele și procentele din activitatea Publikăi am aflat ceva ce v-ar interesa cel mai mult și pe voi. De exemplu, după ce reporterii de la Publika l-au filmat beat criță pe ministrul culturii, Boris Focșa, în fața la Poliția Rutieră, dânsul a încercat să-i mituiască pe repoteri ca aceștia să nu difuzeze imaginile cu dânsul. Interesant, nu? Omul încă mai lucrează dacă ceva. Cum așa? Simplu. Aici e Moldova.


- În rest, nou, Publika are cele mai mari prețuri la publicitate din MD.
- Publika are ~ 350 angajați.
- Publika are probleme reparabile cu achitatul salariilor.
- Vladimir Voronin a zis că vine la Fabrika doar dacă nu e Natalia Morari.
- Publika deschide la Bălți și nu știu încă unde (pentru că nu mă interesează alte părți) birou, oficiu, de unde se vor efectua transmisiuni în direct cu persoane din localitatea respectivă.
- Vox.publika.md e scăpată complet de sub control.
- Pe site-ul publika.md se fac multe greșeli gramaticale, dar se încearcă perfecționarea (logic).
- Publika FM e mort.
- Publika în general e finanțată de cineva din sfera politică, dar e ținut în secret faptul. Deși eu știu de cine :)

În rest ,chestii mai puțini importante și interesante pentru urechea și ochiul tele/radio/specatatorului.

Apropo, am dat interview la niște reporteri de la publika azi, deși mă scăpam la viceu, am așteptat și am vorbit frumos, dar oricum, marca Dragoș Galbur, am zis că am aflat astăzi că Focșa a încercat să-i mituiască pe cei ce l-au filmat beat atunci. Logic că n-au dat pe post. Se supără Șăfu imediat că se destramă alianța.

Sănătate tuturor !

PS: În momentul în care am crezut că rusolingvii din Moldova îs pierduți complet, am cunoscut-o pe Elena Pahomova de la Publika. Un mare om, o adevărată doamnă. Tot respectul !

5 comentarii:

Anonim spunea...

"Vox.publika.md e scăpată complet de sub control."
adica e necenzurat sau in ce sens?

Anonim spunea...

EEH Dragos de-ai sti tu cinei Pahomova, cit de tare uraste romanismul si cum promoveaza ca limba rusa sa fie a doua limba de stat n-ai mai spune ca e doamna, e huinea sobaciaia

Елена Пахомова spunea...

да-да, очень не люблю румын. стррррашно. поэтому так легко нахожу с ними общий язык. и именно поэтому румынская команда выбрала меня на ту должность, которую занимаю. хотите убедиться, Аноним, познакомьтесь со мной лично. если Вас устраивает делать выводы о людях, исходя из статей, что пишут Бутнару и Павличенко, сочувствую.
Елена Пахомова, не столь хорошая, как представил себе за 2 часа общения Драгош.

Viorel spunea...

Eleana,adevarul doare?? nu's eu Anonimu cu'i vreti sa'i demonstrati ceva dar parerea mea "neopravduitisi" caci nu e atit de frumos.

Alexandru Gujuman spunea...

vreau si eu sa stiu cine finanteaza publika, nu e corect ca eu nu stiu :( :(

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.