Adresarea președintei ANC către petenții de redobândire a cetățeniei române [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 7 aprilie 2012


Adresarea Nicoletei Eucarie, președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie către petenții de redobândire a cetățeniei României.


Despre mai multe și mai interesante, voi posta video cu răspunsuri la întrebările care vă frământă, dar mai târziu, când ajunge echipa Privesc.eu în Moldova :)
1 comentarii:

victoria spunea...

Sunt deacord cu indignarea Doamnei la capitolul "spaga" dar mi se pare o absurditate ca transcrierea unui certificat de nastere a unui minor care automat devine cetatean Roman sa dureze de la 3 la 6 luni. La 11.11.2011 am prmit ordinul cu privire la acordarea dreptului la cetatenie, (la moment ma aflam la Roma cu sotia si fiica care avea un anisor) am zburat la Moldova ca sa depunem juramintul, sa ne transcriem certificatele p/u a ne perfecta pasaportul Roman. Sunt 5 luni de zile in care nu am primit certificatul transcris al fetitei mele, eu am de 3 luni pasaportul la mina dar copilul meu nu, am perdud locul de lucru care il aveam in Italia, copilul meu nascut in Italia cu rezidenza in Italia nu si-a putut face ultimul dozaj de vaccini, a pierdut locul de la gradinita pe anul 2012-2013 si toate p/u transcrierea unui certificat de nastere, absurd, dar adevarat, in asa situatii cu asa lege ... cum sa nu recurgem la "spaga"? Ca sa nu mai spunem ca mama fetitei a fost nevoita sa se intoarca la Romna ca sa nu piarda si ea locul de munca, si fiind insarcinata sta la evidenta in Roma, si vorbeste de aproape 3 luni cu fetita ei de 17 luni pe skype si cea mica nu pricepe de ce nu o poate lua mama in brate? Osituatie dificila pentru ca am vrut sa fim corcti si sa nu dam spaga avem de suferit si de pierdut atit.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.