2015. And the winner is Pasha Parfeny - Ai se eu te pego. Republic of Moldova [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 23 mai 2012

Anul 2015.

După ce în 2014, iarăși reprezentatul Azerbaijanului a câștigat Eurovisionul, ediția din 2015 se desfășoară din nou la Baku. Azerii pregătesc aceeași scenă din 2012 ca să n-aibă cheltuieli de prisos.

Ca printr-o minune, după eșecul din 2012, Pasha Parfeny nu se duce să reprezinte Ucraina la Eurovision, așa cum declara dânsul înainte de preselecția națională din același an, ci... atenție, din nou Republica Moldova. Tocmai îmi dau lacrimile...

La începutul anului 2015, renumitul cântăreț Michel Teló, află că este văr de-a doilea, de pe mamă, cu Pasha Parfeny, și în semn de recunoștință îi dăruie lui Pasha drepturile de autor la cântecul ”Ai se eu te pego”.

Între timp, regulile privind exclusivitatea cântecelor pentru Eurovision se anulează și Pasha hotărăște din nou să-și încerce norocul la Baku, chiar cu ”Ai se eu te pego”. N-o să vă vină să credeți, dar a câștigat. Da, el, noi, noi am câștigat! În 2016 Eurovisionul va avea loc la Chișinău pe teritoriul complexului MoldExpo!

Mai jos înregistrarea cu evoluția lui Pasha Parfeny de la Eurovision 2015, Baku, Azerbaijan.*Articolul respectiv, cât și materialul video, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

5 comentarii:

Staier Claudiu spunea...

super haios =))

Anonim spunea...

Totushi buna evolutzia lui Pasha de ieri !
Ai se eu te pego clar ca rupe booka !

Cristina spunea...

http://obstacol.com/wp-content/uploads/2012/04/Say-Nossa-again-....jpg

Dragoș Galbur spunea...

NOSA!

Anonim spunea...

băăăăăăăăăăăăăăi))))))))) 10+

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.