Despre dragoste [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 5 mai 20121. Demult n-am iubit o fată. Nu sufăr, însă dacă aș suferi, oricum nu v-aș spune.
2. Problema principală e în mine și vreau să nu dau vina pe alții.
3. Cum sunt moldovean și nu pot să nu dau vina pe alții așa că, și lumea, și societatea în care trăiesc are și vina ei. Prea multă degradare, mult dezmăț, lipsă de valori și indivizi tabula rasa de ambele sexe în jurul meu. Crăp.
4. Nu pot să bat din palme și să zic că totu-i bine și frumos la capitolul sentimente (în Moldova), atunci când de fapt nu e.
5. Sunt medic, nu cântăreț, așa că rog de mă iertați pentru interpretare și calitate. Versurile și muzica îmi aparțin (c).

De ce să scriu romane întregi pe blog dacă îmi sunt de ajuns și 3 strofe într-o cântare. Poate așa arăt și sunt mai explicit, dar poate mai idiot... Nu-mi pasă de nimic când e vorba de dragoste.

17 comentarii:

Anonim spunea...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te-am prins !!! Esti om si tu :D

Dragoș Galbur spunea...

Șocant !

Anonim spunea...

ar fi o provocare pentru mine să fiu prietena ta :P

Dragoș Galbur spunea...

Aha, până atunci rămâi în anonimat :)

cernomaz spunea...

referitor la cei cu bani, nu e adevărat.. am iubit fără bani,mașini sau daruri scumpe

p.s. dă și tu exemplu omenirii a unei dragoste ca în romane (:

Dragoș Galbur spunea...

Da, referitor la cei cu avere nu-i adevărat, ci e FOARTE adevărat. Anna, uite în jur, e sec. 21, aproape totul se bazează pe materialism.

cernomaz spunea...

oi fi eu din alt secol...

Anonima)) spunea...

Eu m-am simtit jignita de asa o parere despre fete/femei,cu asa o atitudine tu indepartezi persoanele de sex feminin.Urmaresc ce zici tu de mult timp,dar nu cred ca as avea vreodata curajul sa-ti scriu,chiar daca te simpatizez.
Daca "in dragoste gasim schimbarea",atunci nu uita ca schimbarea incepe cu tine!! ;)

Dragoș Galbur spunea...

Da, ai dreptate, fac tot posibilul să îndepărtez sexul feminin fără curaj ;)

Anonima)) spunea...

Imi vine greu sa cred ca faci tot posibilul,nici nu am sugerat asta,tu doar interpretezi vorbele mele cu ironie. :)

Olga Graur spunea...

citiva ani in urma mi-a zis cineva ca femeile sunt materialiste(azi mai nou si barbatii) si l-am contrazis dar defapt acum îi dau drepatate si ceea ce a scris Dragoș e foarte adevarat....

Buguş Ludmila spunea...

Mesajul este universal valabil! Unde ati mai vazut iubire adevarata?! aratati sa iau exemplu... in rest sunt incercari spre iubire, si lungi procese de dezindragostire ulterioara...

Anastasia spunea...

Mi-a plăcut sfârşitul, totuşi e optimist! Bravo, Dragoş pentru tot ceea ce faci. APRECIEZ. Dacă vor fi mai mulţi oameni ca tine, va veni şi schimbarea!

Anonim spunea...

"Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval zanganitor. Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta; chiar daca as avea toata credinta, asa incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.
Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic. Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata. Prorociile se vor sfarsi; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfarsit. Caci cunoastem in parte si prorocim in parte; dar, cand va veni ce este desavarsit, acest "in parte" se va sfarsi. Cand eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gandeam ca un copil; cand m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc. Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci, vom vedea fata in fata. Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin. Acum, dar, raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea." Cine poate spune că iubeşte aşa!?

Anonim spunea...

Renumitul Dragos Galbur despre dragoste:)Cite anonime pe aici...Unele te mai si suna inainte de calatorii:)))

Dragoș Galbur spunea...

Anonimele și anonimii rămân toată viața lor așa :)

Anonim spunea...

Eu n-as spune:)!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.