Ce mai face poliția din Orhei? Хуйнёй страдает! [FOTO&VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 2 mai 2012

Cred că toți știu de cazul recent de la Orhei (Doi Haiduci) unde a avut loc o răfuială între niște mafioți și polițiști, soldată cu un mort și câțiva răniți. Ulterior polițistul implicat a fost demis. Astăzi, a fost demis și Oleg Cociug, comisarul poliției din raionul Orhei.

Ieri am fost la Orhei, la fotbal, Milsami, din localitate, a întâlnit Zimbru Chișinău. 1 mai, plimbare, o bere, o înghețată, totul bine și frumos până când a început vânătoarea chișinăuenilor. Au fost mobilizate toate echipajele de poliție disponibile din oraș. A fost chemat de urgență detașamentul DTC al MAI tocmai de la Chișinău. Motorină, bani, zarvă. Pentru ce? Pentru ca în ultimul moment poliția din Orhei să creeze senzația că lucrează? Reținând și bruscând minori în plină stradă doar pentru faptul că a filmat cum vice-comisarul poliției din Orhei, Grigore Josan, a parcat mașina neregulamentar? Pffff, ori la Chișinău javre, ori la Bălți, ori la Orhei, tot javre rămân.

La meci au fost mobilizați practic toți polițiștii din oraș, atât pe stadion, cât și în afara lui. Interesant, cum rămâne cu banii care au fost cheltuiți pentru aducerea la meci a trupelor de carabinieri din Chișinău? Bani publici, bani adunați din impozitele cetățenilor de rând. Nimic nu se face cu cap în țara asta. NIMIC !

În timp ce polițiștii la meci se uitau după fundurile apetisante ale orheiencilor, puteai să furi jumătate de Orhei și toată tehnica din comisariatul de poliție din oraș.

Porcul din video care amenință cameramanul (care e minor) este vice-comisarul poliției Orhei, Grigore Josan, cu care am purtat și eu câteva discuții dar... inutil. Are maximum 2 clase.toți se laudă cu minute la telefon
vice-comisarul Grigore Josan
pula asta grasă comanda cu DTC al MAI și vorbea doar în rusă.

Este o vorbă tare bună în rusă care sună în felul următor: Хватит хуйнёй страдать, займитесь делом !

4 comentarii:

Anonim spunea...

+ 1

ZIMBRU spunea...

A.C.A.B.

Alex spunea...

Ce cretini, ce dobitoci!
Putea să filmeze ce vroia p... lui, e loc public.
Cam aşa e şi la noi, dincolo de Prut, doar că la meciuri poliţia se comportă mai bine, însă jandarmii, echivalentul carabinierilor sunt la fel. Aceeaşi atitudine, culoare uniformei diferă.
Respect, Forza Zimbrul!

Anonim spunea...

micii criminali care filmeaza si care se dezvolta prin actiunile lor neadecvate, sunt viitorul nostru. Politia isi indeplinesc obligatiile de serviciu constiincios, nu sunt deloc pretuiti. Rusine voua mucosilor(minorii)

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.