Iată ce s-a întâmplat de fapt la intersecția str. Tighina și Mateevici [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 11 iunie 2012

Ieri, am asistat la așa ceva: http://blog.galbur.md/2012/06/retineri-dubioase-la-intersectia.html și am scris pe blog despre asta. Azi a venit și explicația celor de la Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Ieri, 10 iunie 2012, în apropierea Penitenciarului nr.13-Chişinău a fost contracarată o nouă tentativă de aruncare peste edificiile de pază ale penitenciarului a obiectelor şi substanţelor interzise spre păstrare şi uz, în locurile privaţiunii de libertate.

La intersecţia străzilor Tighina şi Alexei Mateevici din capitală, de către specialiştii serviciului securitate ai Penitenciarului nr.13-Chişinău în comun cu colaboratorii de poliţie ai Comisariatului de Poliţie al sectorului Centru din Chişinău a fost reţinut un automobil a serviciilor de taxi, în care se aflau doi bărbaţi de 25 şi respectiv 39 de ani.

În urma reţinerii şi verificării maşinii, pe bancheta din spate s-a depistat un pachet confecţionat dintr-o lavetă şi lipici, în obiectul ridicat era camuflat un telefon mobil, un încărcător pentru acesta şi un pachet cu o substanţă vegetală uscată de culoare verde.

Pe marginea cazului dat a fost sesizată grupa operativă a Comisariatului de Poliţie al sectorului Centru, Chişinău pentru efectuarea acţiunilor de anchetă preliminară şi documentare a incidentului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.