Mesajul lui Sevastian Galbur cu prilejul zilei profesionale a lucrătorului medical

Publicat de Dragoș Galbur la 17 iunie 2012Sunt doctor și am o responsabilitate foarte mare, pentru care învăț toată viața. Profesia mea, de asemenea, presupune un mare sacrificiu. Cea mai mare parte din timp o petrec lângă gravide, parturiente și lăuze. La serviciu este ”acasă” pentru mine. Revelionul, Paștele, Crăciunul, până și aniversările celor dragi mă găsesc la serviciu. Eu sărbătoresc făcându-i pe alții fericiți. Sunt disponibil zi și noapte să ajut pacienții. Sunt omul în halat alb, în mâinile căruia sunt încredințate sănătatea, viața și uneori chiar și lucruri legate de suflet. Meseria mea m-a făcut o persoană importantă în viața societății. Mereu m-am străduit să-mi ridic nivelul profesional, etic și moral, care mi-a impus respectul din partea comunității.

Mă mândresc că sunt doctor și îmi felicit toți colegii de serviciu cu ziua profesională, dorindu-le mulți ani sănătoși, alături de cei dragi. Îmi felicit soția și feciorul, socrii, frații, sora, care de asemenea sunt doctori.

1 comentarii:

VERONICA RUSSU spunea...

Vă doresc multă sănătate, optimism, pace şi bunăstare, ani îndelungaţi de viaţă activă şi bucurii de la cei dragi.
Să Vă urmaţi planurile, căci de partea D-voastră sînt Profesionalismul şi Hărnicia, Omenia şi Cumsecădenia, spiritul organizatoric şi capacitatea de a veni în ajutor în clipele grele a tuturor oamenilor.
Fericirea, bucuria, succesele care V-au însoţit mereu Să Vă însoţească şi în continuare. Domnul Să Vă ocrotească şi Să Vă ajute în munca Voastră nobilă de a sta la veghe la straja sănătăţii. p.s: Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine (02.06.2012) și m-ați ajutat să devin și eu mămica unei fetițe cu numele Alexandra de care sunt mîndră și fericită !!!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.