Mihai Ghimpu îl face praf pe comunistul Pavel Grigorciuk [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 19 iunie 2012

Astăzi, în timpul prezentării raportului de activitate a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, în scuarul parcului central din Chișinău, activistul de stânga, comsomolistul și reporterului unui portal comunist, Pavel Grigorciuk, l-a luat pe președintele PL la întrebări în limba rusă. Vezi răspunsul demn a lui Mihai Ghimpu, care-l face praf pe micuțul che guevara.Îmi pare rău că ieșirile patriotice ale lui Mihai Ghimpu s-au rărit considerabil în ultimii ani de când e la guvernare. Păcat. Mulți pentru asta și-l votau.

sursa video: grenada.md

Pavel Grigorciuk, comsomolul Ciocana.

30 comentarii:

vitalicus spunea...

Frumos !

Anonim spunea...

Perfect :)

Anonim spunea...

Las' ca nie ini plashi sa ma jioc cu dinsu :)))) Bravo Ghimpu!!!

Anonim spunea...

Bravo bravo bravo dnul Ghimpu! mai des asa patriotism!

Anonim spunea...

la facut praf pe gunoi

Anonim spunea...

timpitu de la grenada o uitat sa citeasca declaratia de independenta

Anonim spunea...

Mai rar asa oameni ca d-ul Ghimpu.

Anonim spunea...

mare poponar aista grigorciuc,il fute si gandon si voronin,muie ii da munteanu si tcaciuc.de spunzurat de oua si de virit un cactis in cur.

Anonim spunea...

superrrrrrrrrrr ghmpu,bravo

roman spunea...

si ce e super aici?

Dragoș Galbur spunea...

e ceva normal de fapt, așa cum ar trebui fiecare să procedeze.

Lilia spunea...

L-a facut cu ou si cu otet! Ce-a catat, a gasit! Asa trebuiesc tratati toti care nu vor sa vorbeasca limba noastra! Ajunge cat ne-am inchinat si ne-am supus!

Anonim spunea...

eu la fel le raspund celor care mi se adreseaza in rusa la mine in tara

Anonim spunea...

da luminare.n cale!!!

Anonim spunea...

Să luăm exemplu.

Anonim spunea...

Mda...ei cum să te învețe un prăpădit ce limbă să vorbești în țara ta, în patria ta...Doamne Ferește ce-și permit...

Anonim spunea...

super, mi-a placut

Anonim spunea...

Bravo,Ghimpu!!!Multi poate il critica,dar eu kiar il admir...e un politician sincer si direct!!!BRAVO LUI SI DOMNULUI CHIRTOACA!!!!

Anonim spunea...

ultimul anonim e cam prostut, mai bine taceai, timpitule. Te-au dus rominii in siberia, te-au impuscat in kasa rominii, acum va taie prin baruri ca cintati in romina tot rominii?

Balan Victor spunea...

Mars de pe pamantul lui Stefan Cel Mare si Sfatnt rusilor!Sa ne intoarceti tezurul,sa va cereti scuze in romana si apoi poate o sa va raspndem....Fugiti draq de pe acest pamant romanesc !!!!

Anonim spunea...

DRagii mei frati de peste Prut,
Si eu sunt Moldoveanca, din Suceava si ma gandesc si acum ca, daca nu ar fi fost un General, Generalul Carp sa aiba curajul de a nu-i lasa pe nemernicii de rusi sa inainteze in Romania, acum si eu as fi avut aceeasi soarta ca si voi... Nu va lasati umiliti si mintiti de cei care vor sa va faca sa credeti ca sunteti altfel de Moldoveni. VOi sunteti de-ai nostrii si noi va iubim. Respect domnului Ghimpu pentru curajul lui... Noi, ca popor Roman, ca urmasi ai Carpilor, tracii din nord, suntem cei care am stat la "temelia" formarii tuturor popoarelor europene... Rusii se tem de noi, de asta vor sa ne tina separati, pentru ca daca ne-am "trezi" si ne-am uni, atunci, spiritul nostru se va ridica din nou, deasupra tuturor... suntem ca si cele 5 elemente vitale ale vietii, care separate, nu spun prea multe, daqr unite, distrug tot raul si dau lumina si putere binelui... Noi si voi, cei care avem nemurirea in suflet, nemurirea lasata mostenire de la stramosii nostrii suntem cei care am dat primul scris in lume, care am avut primele ateliere de prelucrare a fierului, care am descoperit roata si toate marile inventii ale omenirii... Ei stiu asta, dar ne mint in continuare cu nerusinare... istoria noastr a fost "lucrata" in interesul lor... dar minciuna are picioare scurte si in curand adevarul va iesi la iveala... Fiti tari, si vorbiti-va limba stramoseasca, pentru ca limba geto-dacilor a stat la baza formarii tuturor dialectelor europene... Fiti mandri de voi, de originea voastra, pentru ca ei, rusii se tem de voi, va stiu puterea si inteligenta... si vor inca odata sa va "puna in catuse", sa va rapeasca libertatea de a fi romani. mai jos cateva link-uri edificatoare despre cine suntem noi...

http://www.youtube.com/watch?v=m0QE2hZgp-0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pnv5gR3b1J4&noredirect=1

Galina spunea...

Merci mult, draga Moldoveanca din Suceava, pentru cuvintele de incurajare. Citeodata avem impresia ca uitati de noi, iar noi, fiind singuri, numai speram la un viitor curat si demn, fara provocari si amestecuri din partea "fratelui mai mare rus"!..
Europenii se tem de ei, unica noastra speranta sunteti VOI, cei de peste Prut, nu ne lasati, altfel nu vom putea lupta cu raul provocat de ei!

Radu Românul spunea...

Bravo Ghimpu!mai des asa iesiri si lumea va incepe sa va respecte si mai mult!BRAVO!

Szasz Sebes Paul spunea...

Ghimpu e cel mai tare!!

Anonim spunea...

da imi place . GHIMPU SUS CAT MAI SUS IMPREUNA CU CHIRTOACA

Anonim spunea...

eu daca ma aflu in Italia nu vorbesc limba moldoveneasca adica romana, dar respect poporul italian si intr-un timp foarte scurt am ivatat limba italiana. Aceasta inseamna ca eu am respect de poporul in care locuesc. Asa ca rusilor invatati, invatati si ear invatati, daca va place pe pamint moldovenesc.

Anonim spunea...

Nu prea are cine lupta pentru limba si patrie .Moldovenii s'au imprestieat unde si cum.Politica mondiala este complicata.Coruptiea ne dicteaza conditiile . Bogatii ai aleg tot pe bogati si intr'adevar uneori nu stii cum sa incapi si sa-ti faci pozitie.Va spun sincer , ca de rusii moldoveni tot imi este jele , doar ei sint tot victima U.S.Asa era introdus atunc , ca toate popoarele sa cunoasca rusa si asta a fost in favoarea noastra.Cum altfel se putea de organizat viata in asa imensitate.In principiu noi am trait intr'o tara mare , bogata , puternica.Ar putut sa ramina mai departe asa ,uniti , dar cu schimbariin metodele de gospodarie.Acuma se primeste , ca U.S. este distrusa , dar Germaniea ne uneste dupa dorinta fostului lor cancler.Daca E.U. este mai buna decit U.S.nu-s precisa.Politica este buna , dar nestabila , deoarece este facuta de bogati si pentru ei .Cauta in eur. -est cimp de realizarea marfurilor si brate de munci ieftine , cu chimicate sa otraveasca apele si solul.La ei este concurenta si intr'o masura - control.Moldova singura nu va esi din incurcatura , are mare datorii si nu are experienta de conducere, gospodarire.Mindriea nationala se poarta cu demnitate , dar cu rautaciune.Rusii trebuie atrasi de partea noastra , de dat de inteles ,ca ei fac parte din moldoveni, da trimisi la Rusiea.Patriea lor este tot Moldova! Moldova trebuie sa faca leji favorabile pentru toti cetatenii si sa-i baje pe toti in seama, dar nu cu alungatul.Cand traeam in U.S. nu ne placea marfa noastra ,vrieam de export.Acum avem posibilul sa cumparam boarfe , si cum , acum nu sintem imbracati tot la fel , numai ca de la turci si chinezi.Ne mai trebuie razboi? la turci si asa li-i bine ! Moldova saraca le ridica economiea Locuri de munca este esirea , cu utilizarea fortei de munca proprii.Moldova are nevoie de drumul ei , si tineretul are de pus creerul in miscare in directiea asta .Cautati in internet cu ce se indeletnicesc oamenii in alte tari si faceti si voi , ca sa avem totul al nostru. Cine a spus ca aurul ii mai frumos ca lemnul? A fost tot o reclama candva. Numai cu limba nu faci nimic , actiune !

Anonim spunea...

Ce companie la angajat pe acest jurnalist prapadit? Pretinde sa stie limba Moldoveneasca dar nu a pus o intrepare in Moldoveneste. Tot ce stie sa zica e "Da eu stiu si moldoveneste" dar vorbeste in Rusa.Chimpu are dreptate, succesul ar trebui sa se inceapa de la tinara generatie, dar tinara generatie sunt niste ignoranti si neresponsabili.

Anonim spunea...

Voi sunteti fascisti cat mai mediocri dintr-un punct de vedere intelectual si imbecilul de Ghimpu e Fuher-ul vostru.

Anonim spunea...

Ce ibala de aurolac drogat are acest grigorshiuk

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.