Cum i-am stricat weekend-ul lui Victor Șelin

Publicat de Dragoș Galbur la 31 iulie 2012

Am fost și eu în acest weekend la Soroca, acolo unde s-a desfășurat școala de vară ”Lideri pentru Unire” organizată de către Acțiunea 2012.
Am ținut o cuvântare, am mai discutat cu tinerii și desigur am mai strigat România pe acolo ca să audă și Victor Șelin, care stătea în același campus, la o masă cu vreo 20 de mutre comuniste și băga în el vodkă când afară erau 38 de grade C. Rus tipic.
Ei, și cum frustrarea mereu dă rezultate, Șelin îi trimite o scrisoare lui Panciuc, în care ne acuză de careva extremism, ca de obicei. Ei hai, să fim serioși, că era securitatea și poliția prin preajmă și totul a fost mai mult decât calm. 
N-a scos omul niciun cuvânt la Soroca, stătea, tăcea, înghițea noduri și ne privea cum noi cântam Deșteaptă-te Române. S-a câcat pe el când ne-a văzut, chiar dacă cei prezenți la școala respectivă erau niște copii. Ei și cum preferă lașii, după ”luptă” să se dea mari eroi, președintele PSD, Victor Șelin o face pe îngrijoratul în scrisoarea adresată primarului de Bălți, referitor la manifestația care va avea loc duminică. Așteptăm 5 august deci.


5 comentarii:

Alexandru Gujuman spunea...

Selin tre' trimis in Kazahstan ca doar vrea in uniunea asta rusia-belarus-kazahstan )))

Евгений Фунт spunea...

Fascist nenorocit, dute departe de Republica Moldova în România şi să cânte imnul naţional romin, chiar pe toate patru labe:)

Dragoș Galbur spunea...

mizerie, ia vino de-mi spune asta în față, să vedem cine pleacă din Moldova în 4 labe.

Kaktus ArturBPR spunea...

Евгений Фунт,bă varză,locul tău e pe alte bloguri.Bye-bye!

Anonim spunea...

E totuşi un progres! Şelin îi scrie lui Panciuc în română!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.