Igor Dodon este un LAȘ cu carnet

Publicat de Dragoș Galbur la 5 august 2012

Săptămâna aceasta liderul socialiștilor Igor Dodon mă întreba pe facebook cu un mesaj subtil amenințător dacă ne vedem duminică, adica astăzi, la Bălți.


Eu azi nu l-am văzut pe Gandon, oi, scuzați, Dodon, nu știu unde era și ce făcea, am văzut că și-a trimis câteva mizerii din partid să fluture pe-acolo cu steagurile și atât. Imediat când am venit acasă după violențele din centru am postat pe facebook: Da, mi-e rușine că trăiesc în Bălți.

Ei bine, Dodon îmi pune un comentariu ironic la status, un zâmbet. Păi tovarășe Dodon, ce e amuzant aici? Că s-au spart capuri, că era să moară o reporteriță, că niște narcomani și foști pușcariași au atacat ca barbarii niște copii de 16-20 de ani, punându-le în pericol integritatea fizică? Ce e de râs aici când cetățenii aceleiași țări sunt gata să se omoare între ei, să se sfâșie? Ești un laș tovarășe Dodon, un netrebnic și un impotent din toate punctele de vedere! Hai, la revedere !

”Când eşti prost, nu mai e nevoie să fii şi rău.” Vasile Ghica

7 comentarii:

Anonim spunea...

L-ai facut praf, frate ! ))

Noi Scriem spunea...

Cică Șelin a câștigat. Uitați-vă și râdeți și dvs. cu cine el a ”câștigat”. Viitorul statului: gopniși, copilărit, inculți și lepădături. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.218870741572482.49350.100003486725352&type=1

Anonim spunea...

Curaj Dragos, data viitoare vom fi mai multi si mai puternici si vom strivi inamicul asa cum tancurile rusesti ne-au calcat strabunii, nimeni nu ne va mai opri
Vom fi cu tine pana la izbanda !!!

Baditsa spunea...

Badita esti tareeeee

=FRONTUL RE-UNIRII= spunea...

NE MâNDRIM CU VOI, TINERII DE AZI, LUPTATORI CURAJOSI PENTRU RE-UNIREA NOASTRA CU ROMANIA MARE !

Cristian Ghitu spunea...

Intr-adevar. Lumea e saturata de acesti patrioti ai Moldovei. Pacat ca lumea nu are capacitatea de a analiza. In special astazi, cind avem acces la orice informatie. Eu cred ca ceea ce putem face noi, generatia tinara este sa participam in viata comunitara, nu prin politica, ci prin proiecte care sa aduca bine comunitatii din care facem parte. Doar astfel putem demonstra ca in tara noastra, politicienii sunt fatarnici, altfel nu pot fi. Cit despre Dragos, bravo. Ma bucur ca ai inteles ca marsurile unioniste nu sunt solutia pentru a trai mai bine. Unirea cu Romania, care nu mi se pare realizabila, nu rezolva problemele pe care le avem noi cetatenii din Republica Moldova. Pe care le au si acei contramanifestanti care aua actionat violent. Nu vreau sa ma exprim dur despre ei. Nu face, s-a vorbit destul despre ei. Mai bine ne gindim la alte solutii decit la cum sa ii injuram pe aia. Mai bine am urma ce va face procuratura cu cei care ai incalcat legea. Visul meu este ca intreaga generatie care ne reprezinta sa se uneasca pentru un obiectiv comun si suprem, unul pentu Moldova. Sunt sigur ca avem tineri de performanta. Doar sa reusim sa convingem. Bravo celor care gindesc matur si inteleg situatia mult mai complex.

Jurrki spunea...

sa vedem dodonel ce va fi la Chisinau, dupa aia vom zambi ...

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.