Vezi cum parchează la Bălți un bou din Partidul Democrat [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 2 august 2012Păi da, nu destul că intrarea pe teritoriul Spitalului Clinic Municipal din Bălți (Departamentul Pediatrie) este interzisă tuturor autovehiculelor, în afară de ambulanțe, dar în față la accesul de la urgență mai stă scris suplimentar, ca pentru boi - PARCAREA STRICT INTERZISĂ. Nu, că vezi tu boul are mașină de partid K PD 039 (Partidul Democrat) și-l doare-n bască unde parchează.

Băi mizerie, da' poate vin 2-3 ambulanțe odată de la un accident rutier, de la o intoxicație în masă, etc, nu contează de unde, pline cu copii, și-i aduc aici la urgență, iar tu handicapatule ai blocat accesul că așa ți-a venit ție și că nimeni n-o să-ți facă nimic că ești cu mașina de partid.

Nu prea cred să se autosesizeze poliția rutieră ori cineva din PD, deși se vede clar numărul de înmatriculare, însă măcar cât de cât să vadă lumea ce boi avem în țară. Mulți boi.

12 comentarii:

Cornel spunea...

dobitoc

Katya Gamurar spunea...

Galbur. nu grai ca baba de la colt.
DA, ii bou , ca s-a parcat unde nu trebu. Dar poate alte cuvinte alegem....
desi ce poti spune aici daca a parcat ca boul?

Katya Gamurar spunea...

aceasta masina nu apartine organizatiei municipale din Balti. Acus depistam a cui e.

Ion spunea...

Dupa cuvintele "alese" Dragos... sincer, nu mai dai de capat care-i boul, cel care a parcat, sau cel care a relatat ;)

Constantin Padure spunea...

Problema e mai simpla decat pare. In mod normal, daca ai parcat aiurea intr-un loc ca acesta, directorul/administratorul institutiei contacteaza o firma de ridicari de masini si se rezolva. Pentru a recupera masina, proprietarul trebuie sa achite o taxa fata de firma de ridicari.

Asa a procedat un director de aici (din Danemarca) cand unul a pus la pleasca masina in parcare desi acolo era mentionat clar.

Dragoș Galbur spunea...

Ion, înțeleg că ești din PD și-ți aperi partidul și colegii, dar există legi, nene, care-s pentru toată lumea, inclusiv și pentru boi ca eroul nostru.

Katya Gamurar spunea...

mladets, Dragos...sterge comentariile. ca adevarat mujik ... care nu injura si nu insulta.

Anonim spunea...

atitea zizanii imprejur la masina aceasta...
va zic care a fost faza: imi aduc copilul de 4 luni la spital, dupa ce medicul de familie imi spune ca e in stare grava si e obligator internarea.
ca sa nu chem ambulanta, vin cu masina, fiindca eram in imprejurime, solicit de la paznic intrarea pe teritoriul spitalului, intru pe 5 minute pentru a aduce copilul, concomitent descarc geanta si cele necesare pentru copil, si na-tio buna: sint cel mai mare nesimit! mai mult ca atit n-am parcat la urgenta unde vin ambulantele, alaturi. dar stiti vorba cea "din tintar-fac armasar"
eu cred ca fiecare parinte unde nu ar lucra si ce post n-ar ocupa, el ar face acelasi lucru, ar avea grija de sanatatea copilului sau.
dar lui galbur ce sa-i spun, "pasarea pe limba ei piere", mare reportaj ai mai facut, imbli cu paiele in cap!

Katya Gamurar spunea...

iaka asa... iata si explicatia....oricum, fiti de acord ca dintr-o parte, arata ca ati parcat ilegal...

dar pe de alta parte, multi boi parcheaza djipuri in mijlocul drumului si nimeni nimic nu le face....

eu sa fi fost in locul Dvs, tot as face la fel... si chiar si amenda as plati pentru asta.... ca sa demonstrez ca is de acord ca am procedat incorect..

Anonim spunea...

dintr-o parte - da, am parcat mai aproape decit era cazul, dar moneda are 2 laturi. cum a mentionat si multstimatul nostru ... galbur, chiar in prima fraza din textul descris, este necesar acordul pazei, ceea ce defapt am facut, iar dupa indicatia lui am intrat pe teritoriul spitalului.
sa fi stiut ca masina asta cuiva ii va sta in git, mai bine chemam ambulanta...
chiar imi pare rau, ca o asemenea persoana ca galbur, care se considera promotor al dreptatii si a unor valori, ar fi bine inanite de toate sa se informeze corect si apoi sa spuna ceva cu tolc, folosind si un lexicon adecvat.

... si pentru ca sa nu credeti rau despre pdm si despre mine, pot sa va dau si unele documente ce certifica internarea copilului meu in acest spital
va multumesc pentru intelegere.

Anonim spunea...

Nu cred ca ceea ce scrie persoana depistata ca fiind BOU, poate fi acceptat ca o scuza... Se putea foarte usor de parcat si putin mai departe de intrarea cu pricina, si nu cred ca citiva metri mai apropieti de intrarea in spital, au hotarit soarta bebelusului... Ca exemplu, locuiesc in Canada, si aici (cit nu ar parea de straniu si salbatic) dar o data ce ai ajuns la urgenta, chiar si cu un copil micut, oricum dureaza in medie vre-o 7-8 ore pina treci toate procedurile cuvenite... si nu am auzit sa fi murit cineva, daca intra cineva cu 5 minute mai tirziu (pe motivul ca trb sa lase masina la locul cuvenit). Asa ca fiti oameni cumsecade si respectati legea... Mama-voastra de BOI...

Dragoș Galbur spunea...

Nu există NICI o scuză. Ai adus pe cineva, n-ai adus, ești Dumnezeu, nu ești, ești Plahotniuc sau nu ești, e scris clar - PARCAREA STRICT INTERZISĂ.
Gata.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.