Vlad Plahotniuc controlează PublikaTV

Publicat de Dragoș Galbur la 21 august 2012

Începem.

La 15 august curent, printr-o hotărâre de guvern, câteva terenuri care s-au aflat în gestiunea Zonei Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chișinău” au fost atribuite S.A. Moldexpo. Astfel, patru hectare din Valea Morilor, care până pe 5 august se aflau în arenda Sinax S.R.L., al cărei patron este preşedintele PSD Victor Șelin, au trecut în gestiunea societăţii pe acţiuni subordonate Ministerului Economiei, adica lui Vlad Plahotniuc, inclusiv și  pavilionul de la MoldExpo unde ”stă” cazată Publika TV. Că Vlad Plahotniuc stă în spatele televiziunii cu kappa demult se zvonește. 

Mai 2011. Elan Schwartzenberg, noul proprietar al Realitatea TV, a mandatat-o pe Ioana Vîntu, fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu, să discute vânzarea postului de televiziune cu Vladimir Plahotniuc. O și vinde.

Gurile rele și veridice spun că noul sediu de la Bălți al Publika TV a fost deschis din banii lui Plahotniuc. Cum adica cum? Păi când nu-ți plătești angajații și te plângi că ai probleme financiare, de unde iai bani să-i injectezi în extinderea televiziunii în teritoriu? Bingo! De acolo.

În 2009-2010, așa zisul șef de la Publika, domnul Țîra, încearcă fără succes să pună mâna pe MuzTV Moldova. În 2012, MuzTV Moldova încheie un contract publicitar fabulos cu o firmă controlată de Plahotniuc și imediat este asimilată de ”grupul” Publika. Apropo, la moment Țîra încearcă să pună mâna și pe Unimedia, deschizându-le cu suportul lui Plahotniuc, dosare penale și cerând sume mari de bani, astfel punându-le în pericol existența. 

De contrazis nimeni nu mă poate contrazice cu absolut niciun argument, totul e prea evident.

Cu alte cuvinte, cine știe, știe.

4 comentarii:

Ivan Goncearuc spunea...

Din ăstea dă mai des!

Anonim spunea...

cu alte cuvinte: Cine știe- cunoaște!

aster spunea...

Fă un update și mai bagă și info despre firmele offshore, defapt un argument în plus că Plahotniuc e implicat.

Mai adaugă și că Roșca a condus EuroTV, acum roșca i-a cedat EuroTV lui Plahotniuc și îndată a fost invitat la aproape fiecare emisiune Fabrika. Mai adaugă și scandalul Eventis, unde a fost implicat actualul administrator Stiri Media Grup SRL (firmă care deține PublikaTV) și la fel, se zvonea că e implicat Roșca.

TOTUL E PREA EVIDENT!

Dragoș Galbur spunea...

aici se vede bine cum stau lucrurile http://7d134d307e811bcf8da5-335dd1041fbc3e1739b7f520fb6a5195.r45.cf3.rackcdn.com/pictures/unimedia/news/national/2012/08/20120821072312.jpg

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.