Victor Șelin s-a autocanonizat la Bălți [FOTO]

Publicat de Dragoș Galbur la 4 septembrie 2012


Zilele acestea, în Piața Vasile Alecsandri, din centrul orașului Bălți, membrii și simpatizanții Partidului Social Democrat, condus de Victor Șelin, adună semnături de la trecători pentru a înainta spre Procuratura Municipală Bălți, o cerere de pornire a urmăririi penale împotriva organizatorilor și participanților marșului unionist din 5 august de la Bălți (care de fapt nu a mai avut loc).

În ultimile nopți, întreg orașul Bălți, a fost împânzit la ordinul ”martirului” minciunii, Victor Șelin, cu afișe prezentând chipul angelic al acestuia și melancolicul mesaj: Петрович, мы с тобой (Petrovici, suntem cu tine). n.r. Petrovici - patronimicul lui Victor Șelin.

Cu alte cuvinte Victor Șelin s-a autocanonizat la Bălți, devenind pentru ”ai săi” un apostol al moldovenismului, transnistrismului și găgăuzismului. Tpu, mi se încâlcește limba când le pronunț :)


4 comentarii:

Iulian spunea...

eu nu-l inteleg pe tipul asta, e milionar si tot ceva nu-i ajunge, sincer nu-l inteleg :(

Szasz Sebes Paul spunea...

Asta ce mai vrea?

Anonim spunea...

ȘELIN, GARBUZ, MUNTEANU, Mișin, Tkaciuc, Petrov, Petrenco sunt niște lepădături ai Uniunii Sovietice aceștia vor război în transnistria și dacă războiul acum începe toți aceștia se dau de partea ?Rușilor din start și vor împușca în noi, noi românii băstinași.

Anonim spunea...

Vrea să fie și el nr.1

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.