Filat, Lupu, Chirtoacă, Marinuță & Co vs. Obama [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 14 noiembrie 2012


Niciodată nu o să mă satur să scriu despre mentalitatea stranie, bolnăvicioasă și adesea proastă a moldovenilor noștri. Da, sunt răutăcios, pentru că am motive și argumente destule.

Bunăoară, ieri a apărut pe internet, înregistrarea video de la un eveniment unde interpretul Cătălin Josan împreună cu Chișinău Youth Orchestra fac un show excepțional. O muzică de calitate, o interpretare și orchestrare și mai de calitate și un public... de rahat (cu o mică excepție - băiatul din prim-plan, Daniel Vodă, de la Radio Moldova, se vede că are sânge-n sistem și știe ce-i aia muzică bună). În rest, politicienii exact ca-n proverbul cela - ”ca boul la poarta nouă”.

Nu-mi vorbiți aici de educație și normele de etichet. Ăstea se manifestă în altă parte, iar când sună o muzică bună, un om bun automat dă din umeri, cap, mâini, mimică, etc.
Ăștia stau și se gândesc mai repede să se termine piesa să mânânce și ei ceva, Chirtoacă numără fetele din sală, iar ministrul apărării, Marinuță, cu tot respectul, dar cred că în general naviga pe facebook de pe telefon (vezi video).

În fine, am vrut să fac o mică comparație dintre ”scumpii” noștri politicieni și cel mai influent președinte din lume, la ora actuală, Barack Obama, care de fiecare dată când răsună muzică, își dă frâu liber sentimentelor și mușchilor. E clară diferența de mentalitate...

2 comentarii:

Lucian spunea...

fratica nu exista comparatie intre americani si noi, nu va exista niciodata
oamenii astia sunt cica o clasa politica intelectuala si patura noastra :DDDDDD
mai mare minciuna nica ca nu-i, sunt doar niste comunisti preschimbati in alta blana, dar cu acelasi narav
i-a "pune-le" niste Katiusha sau stiu eu ce alta muzica ruseasca, sa vezi cum le sar picioarele in sus fara sa vrea :)
nu percep muzica asta, lipsa capacitatii si al IQ-ului nu le permit decat asa cum ai sa infulece si sa bea
LIMITATI asta le e termenul,caci daca ar incerca macar sa se autocizeleze ar face scurtcircuit
In rest, felicitari, mi-a placut articolul, scurt si la obiect.
Sa ne vedem cu bine, mon ami :)

Anonim spunea...

filosoful roman Petre Tutea spunea: am facut ani grei de puscarie politica pentru un popor de imbecili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Priviti fetele politicienilor...cum vi se par???

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.