”Profesionalism” marca PUBLIKA TV

Publicat de Dragoș Galbur la 16 decembrie 2012

E dimineață, ora 10, ies din Chișinău și pornesc spre Bălți, că doar îs bălțean, logic. Merg eu, merg, și când colo, la ieșirea din satul Bănești, raionul Telenști, văd un accident cumplit, un Golf plesnindu-se frontal cu un Mers Benz mare, care ulterior s-a răsturnat într-un șanț de pe maginea drumului. Șoferul mașinii mici a zburat  practic prin parbriz și era deja out, era cadavru, împrăștiat pe drum. Terifiant. Din autocarul răsturnat pasagerii au spart geamurile și au ieșit afară. Era multă lume în jurul accidentului, și doar o ambulanță, Gazeli sovietic. De poliție nici vorbă.

În fine, treaba lor cu debilii lor și cu moldovenii lor, că merg toți ca psihopații și se omoară ca în jocurile de computer. N-am compătimire pentru așa oameni, din păcate.

În fine, peste 5 minute, mă sună Anatol Câșlaru de la Publika și mă întreabă detalii. I le zic, iar ulterior mă roagă să intru ÎN DIRECT la Publika News să dau detalii despre accident. M-am împotrivit să vorbesc la care reprezentantul Publika îmi zice: ”Hai fii mujîc”. Eu îi spun că eu și așa-s ”mujîc”, dar nu vreau să vorbesc în direct, în fine până la urmă cedez, e vorba despre un eveniment tragic.

Intru în direct prin telefon la Publika News, la ora 12.00.
Oaia de producătoare mă prezintă drept Radu Galbur. Ea, proasta, nu știe, că Radu Galbur, e angajat Publika TV, de vreo 2 ani, la direcția SPORT. Mă confundă. Eu îi zic, băi, sunt Dragoș Galbur, iar ea - ok. Și până la urmă mă prezintă în direct tot Radu Galbur. Ei ok, vărmeu o să-mi pună o bere pentru PR, dar mie oricum mi-e neplăcut, că-i totuși televiziune cu 90% acoperire națională. Bine, am dat eu acolo explicații, detalii, bun dar, pa!

Între timp, ProTV a preluat de pe facebookul meu poza, fără să indice sursa, jurnal.md a indicat, Gazeta din Bălți la fel, ca până la urmă, cei de la publika la fel au indicat sursa, dar au șters-o ulterior, paradoxal, indicând sursa pozei, facebook.md - care nici măcar nu există. Vă dați seama ce analfabetism? Ăștia se consideră presă națională?! Pffff. Este acolo o așa numită profesionistă, Maia Visterniceanu, care răspunde de conținutul care apare pe site. Ca să știți.
Dacă vede cineva la PUBLIKA, la care am vorbit LIVE și care mi-au furat poza de pe facebook, indicată sursa, îi dau 1000$ cash. Cică facebook.md. Să-mi bag piciorul în așa (ne)profesionalism.


și mizeriile de la PRO la fel au scos ulterior sursa mea, că tot de la mine s-au inspirat la început


6 comentarii:

Anonim spunea...

Câcat cu nume demu nu-i câcat!

Dragoș Galbur spunea...

exact, căcat cu nume demu-i căcat cu nume!

Vadim Zgherea spunea...

Nu-i pot numi jurnaliști pe cei care au făcut asta! Niște aventurieri care se văd mari vedete, făcând știri fără să indice sursa!

Plus, Dragoș, am ascultat și eu intervenția de la PUBLIKA. Adela o cam întindea cu întrebările și cu ă-urile! Nu-i frumos pentru o televiziune de știri, nu-i frumos!

Szasz Sebes Paul spunea...

Halal televiziune e aia!!!!!

Crainicul Unionist spunea...

Maia V. e oare acea maturatoare de la Gara Visterniceni care sterge toate mesajele unioniste de pe VoxPublika md in tandem cu un alt agent ocult rusificator Igor PetrenKo de Nisporeni /alias Iorgu Ursache mai pe româneste/, fals scriitor român si proaspat numit Coordonator Adjunct la Institutul Cultural Român de la Kiev, un anti-român si anti-unionist sub acoperire ca si un alt renegat periculos Vital Sprâncenat navetist rusofil pe ruta Chisinau-Kiev ?

"Crainicul Unionist-2" spunea...

corectare:
Igor UrsenKo de Nisporeni
/alias Iorgu Ursache de Nisporeni /...

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.