Dan Bălan surpinde plăcut la o emisiune din Ucraina [VIDEO]

Publicat de Dragoș Galbur la 13 decembrie 2012


Interpretul moldovean, Dan Bălan, m-a surprins din nou, de această dată, însă, plăcut. Pe 7 decembrie 2012, Dan a participat la o emisiune ucraineană din Kiev, ”Сніданку з 1+1”, în traducere ”Micul dejun cu 1+1”. În cadrul emisiei, telespectatorii îi puteau adresa întrebări lui Dan despre orice. O doamnă din Kiev, sunând în emisie, l-a întrebat (pe bună dreptate) pe Dan Bălan, de ce în ultima perioadă cântă doar în limba rusă, și nu mai scrie cântece în ”limbea moldovenească”, la care Dan a reacționat prompt, afirmând că nu există ”limbă moldovenească” ci e limba română, că doar în Ucraina la fel există diferențe de dialect între regiuni și doar nu există ”limbă donbassiană”. Ulterior, interpretul a declarat că are și o piesă în română, doar că în ultima vreme a delectat mai mult fanii ruși (pentru că activează ultimul an mai mult în Rusia).

Frumos și patriotic gest din partea lui Dan Bălan, chiar dacă l-am criticat de multe ori pentru gafele și escapadele sale, ei uite, că asemenea momente îi restabilesc în totalitate imaginea de nepot al lui Boris Vasiliev, care a fost deportat în Siberia de către comuniști și care se declară un român înfocat.

17 comentarii:

Moldova.ORG spunea...

http://diverse.moldova.org/news/dan-balan-ctre-o-fan-la-un-post-tv-din-ucraina-limba-moldoveneasc-nu-exist-video-234416-rom.html

Radu Românul spunea...

bravo,prezentatorul e cretin!

Marius spunea...

bravo Dan!!!

Anonim spunea...

bravo Dan!!!

Dan Balan spunea...

http://unimedia.info/stiri/video-bunicul-lui-dan-balan-a-facut-furori-aseara-pe-scena-alaturi-de-nepotul-sau-55270.html

Anonim spunea...

felicitari

Anonim spunea...

Nota 10,,,, intrebatil pe Ionika Istrati pe ce planeta se afla, o sa spuna ca in URSS ... Bravo Dan...

Ala spunea...

felicitari!bravo,Dan!

Dragoș Galbur spunea...

Pentru anonimul căruia i-am șters 3 comentarii: Aici se comentează doar la tema articolului și nu despre mine. Nu-ți place - ești liber.

Anonim spunea...

Pentru bloger:
Anume articolul si l-am comentat...problema e ca tie nu ti-a placut ca am comentat negativ abordarea ta...daca vrei sa fii bloger respectat invata sa primesti si critica!
Care era problema daca lasai mesajele mele unde am zis ca prea rau l-ai criticat pe Dan .....si ca nu e obiectiv sa lasi sa para ca unicul lui merit e ca a zis de limba romana?
Blogerii pe care i-i respect deobicei stiu ce sa raspunda atunci cind sint provocati....si nu sterg mesajele......pe tine parca te respectam:(

Dragoș Galbur spunea...

1. Corect e blogger și nu ”bloger”
2. Nu m-ai criticat și m-ai ofensat și ironizat.
3. Ăsta e blogul meu, textul meu și reprezintă propria mea părere, fie ea obiectivă sau subiectivă, rămâne a fi părere, opinie, deci are dreptul la existență.
4. Dacă mă respectai nu-mi scriai 3 comentarii la rând cu mesaje jignitoare.
5. O zi bună.

Anonim spunea...

Te respectam inainte de acest articol.
normal ca e blogul tau si e parerea ta...doar nu ti-am cerut sa stergi articolul:).....dar daca ai curajul sa-ti spui parerea subiectiva in forma publica...te rog sa ai curajul sa si primesti un comentariu cu o alta parere subiectiva!
E simplu de criticat oameni publici ca Dan care nu pot sa-ti raspunda la critica...nu?!...
Tie iti e mai simplu ...pur si simplu ai sters mesajul si imaginea de super "BloGGer" e restabilita la loc! URAAAAA!

Dragoș Galbur spunea...

Bravo. Pa!

Anonim spunea...

"Boris Vasiliev, care a fost deportat în Siberia de către comuniști și care se declară un român înfocat." - все-таки откуда у этого пламенного румына русские имя и фамилия?

У всех румынов такие фамилии?
Галбур, ты отщепенец, тебе не стыдно с такой нерумынской фамилией тусоваться с Васильевыми и Кравченко?

Dragoș Galbur spunea...

Еблан ходячий, а тебе не стыдно быть таким пиздатым русским с скрыватся от меня?))

Anonim spunea...

BRAVO DRAGOS!

Anonim spunea...

Dan Balan , e bravo ! Da ce priveste ION ISTRATE ( cineva mai sus scria ) imi pare rau , are talent dar e prost rau de tot !

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.