De Crăciun, să fim mai buni, să ajutăm 4 surori orfane!

Publicat de Dragoș Galbur la 14 decembrie 2012


Conform tradiției, în ajun de Crăciun, salonul de rame și decorațiuni molDeco își invită prietenii la un iarmaroc al darurilor cu un scop caritabil. Ne-am propus să ne mobilizăm și să ajutăm copiii talentați fără posibilități materiale, atât de necesare în prezent pentru a reuși.

În acest an am cunoscut 4 surori orfane, ai căror părinți au murit într-un tragic accident acum 4 ani. Mihaela, Victoria, Ioana și Iuliana au rămas în viața ca prin minune și cresc în prezent sub tutela mătușii. Grijile sunt mari, iar nevoile depășesc posibilitățile finaciare ale familiei. Cele patru surori sunt îndrăgostite de muzică și au nevoie de intrumente muzicale, hăinuțe, dar și o susținere finaciară pentru a-și putea continua studiile la școlile de profil.

Art salon molDeco vă invită pe 22 decembrie 2012, la ora 13:00 la Feeria Darurilor de Crăciun unde veți găsi 15 branduri autohtone cu cele mai inspirate decorațiuni și felicitări handmade, cele mai frumoase bijuterii și accesorii, dar și cea mai aromată cafea Julius Meinl. Ne vom delecta cu o colecție de colinde live interpretate de Elena Carafizi și Andrei Oncea, dar și cu o serie de concursuri de artizanat cu participarea vedetelor autohtone. Tania Cerga, Lilu, Lilia Lozan, Nona Marian, Violeta Marian, Ilinca Avram, Gabi Marcu; co vor crea bijuterii și decorațiuni handmade care vor fi vîndute la licitație.

Banii colectați vor fi folosiți cu scopul de a ajuta cele 4 surori. La fel, la intrare se va percepe o taxă simbolică de 10 lei, bani care vor fi incluși în această sumă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.