Un 2012 ca un... 2012. LA MULȚI ANI !

Publicat de Dragoș Galbur la 30 decembrie 2012Iată că a plecat și faimosul 2012. Un an arhiplin cu evenimente plăcute și mai puțin plăcute, dar e bine, așa și trebuie să fie viața. Nu știu pe cât de afectat de criză a fost anul 2012, că eu, de exemplu, m-am îngrășat cu vreo 5 kilograme. N-am de ce mă plânge .

Un an în care am mai prins parcă la minte, atenție, parcă. Până la urmă important este că în acest an ca și în 2011, nu am fost bolnav niciodată de nimic (și nici bolnav cu accentul pe o la fel ), nu degeaba în mesajele de felicitare se dorește în primul rând sănătate, că-i mai bună decât toate, deci chiar așa și este. 

2012 a fost bogat și pentru acest blog, cele peste 300.000 vizulizări la 151 de postări, spun totul de la sine. Nu-mi rămâne decât să mă bucur de acest lucru și să scriu în continuare. Am decis că în 2013 o să postez pe blog mai multe articole pozitive, cu mai multe poze și video decât cuvinte, pentru că în 2012, aproape fiecare a 2-a postare conținea chestii neplăcute, negative. Abia acum am observat acest lucru, dar promit să schimb procentajul articolelor în favoarea pozitivismului.

Un 2012 fără călătorii, în afară de România, dar luând în considerație că și România este acasă pentru mine, atunci pot să zic că nici n-am ieșit din Țară. În 2013 voi schimba neapărat acest lucru, pentru că viața trece așa cum a trecut și 2012, foarte rapid, respectiv trebuie de văzut cât mai multe țări și locuri frumoase.

Un 2012 în care am mai intrat odată la studii, de data aceasta post-universitare, pe lângă cele post-universitare din medicină. Sper să le duc la bun sfârșit, pentru că trebuie să recunosc cu cât cresc cu atât îmi este mai greu să studiez.

Un 2012 în care am trecut de ”sfârșitul lumii” zici că ne-am născut în cămașă, noi, homo sapiens. În fond, prea repede a trecut acest 2012, parcă ieri era 1 ianuarie și acuma pac-pac și din nou 1 ianuarie, doar că alt an. Parafrazându-l pe marele patriot român Mihai Ghimpu, pot să zic că ”2012 rămâne 2012”.

Totuși trebuie să recunosc că mă înspăimântă viteza asta crescândă de scurgere a timpului.

LA MULȚI ANI tuturor cunoscuților, prietenilor, dușmanilor și invidioșilor. Tuturor! Și-mi cer scuze dacă în acest 2012, care a trecut, am ofensat pe cineva într-o oarecare măsură. Nu doresc rău nimănui, absolut nimănui. Sănătate, noroc și voie bună!

4 comentarii:

Szasz Sebes Paul spunea...

La multi ani !!!!!!

Dragoș Galbur spunea...

Mulțumesc Paul. La mulți ani și ție!

Tury spunea...

La mulți ani și ție, Dragoș! Să ne vedem cu bine-n anul ce vine!

Tatiana spunea...

Cu o întârziere de câteva zile... la mulţi ani, Dragoş! Şi fie ca 2013 să fie unul norocos pentru tine şi să îţi aducă tot ceea ce îţi doreşti!!!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.