Jurnal.md și munții care NU există

Publicat de Dragoș Galbur la 6 ianuarie 2013

Din nou aduc vorba despre prostie și neprofesionalism, adică despre mass-media moldovenească. De data aceasta iarăși jurnal.md a călcat strâmb. Mereu am fost de părerea că anume presa este principala sursă de informare a populației, iar atunci când dânsa dezinformează, merită cel puțin o palmă.

5 ianuarie, ora. 17.13. Pe www.jurnal.md apare următoarea știre:

Bine, ”bravo” demnitarului sau cine-o fi acolo, că s-a pornit cu mașina de lucru în afara țării. Nu mă miră nimic. Asta-i altă temă însă.
Acuma să-mi zică cineva, că-i dau 1000$ cash, unde a văzut în Boian MUNȚI? Personal am vizitat acum câțiva ani Bucovina, inclusiv Boianul, dar, paradoxal pentru cei de la jurnal.md, n-am văzut niciun munte pe aproape.

Iată satul Boian pe hartă:

Cernăuțiul e în stânga după cum vedeți, iar dacă există om, care, mergând spre Cernăuți a traversat careva munți, apoi... dormea și a visat, asta așa, ca să fiu politicos.
Cum am mai și zis, presa moldovenească are patologica tendință de a exagera negativ lucrurile, numai ca să țină cititorul alertat și nemulțumit de tot ceea ce înseamnă guvernare, țară, demnitari...

Despre isprăvile celor de la www.jurnal.md citim și aici:

8 comentarii:

Anonim spunea...

de unde vreai profesionalism in presa moldoveneasca???? uite ce poze au pe facebook asa numitii jurnalisti!

Dragoș Galbur spunea...

Treaba lor ce poze au pe facebook sau ce fac în afara lucrului, important e la lucru să-și facă corect meseria!

Victor spunea...

Sincer nu ma mira fatul asta. Chiar daca Mass Media din RM a devenit mai libera sa zicem ca pe timpul dictatorului Voronin, ca nu e controlata 100 la 100 de conducere insa in proportii mai mici, oricum e de scuipat. In loc sa informeze CORECT populatia. Incearca a pune titluri TRASNET la stiri pentru a aduna vizualizari. Iar Jurnal Trust Media am impresia ca e campioana la asa ceva. Halal de voi atunci. Daca va tot auto laudati pentru ca aveti mii de vizitatori zilnic. Insa pacat pentru noi, cei care vrem sa fim informati corect si de mass medie independenta. Daca va doriti europeni, atunci ar trebuie sa invatati de ei, nu sa faceti stiri de rahat, asa pentru ochii lumii.

Szasz Sebes Paul spunea...

In poza nu vad niciun munte.

Anonim spunea...

http://www.sdolina.com.ua/ Iata muntele :)

Dragoș Galbur spunea...

dacă ăsta-i munte, eu îs tren, iar Republica Moldova e plin de munți.

Anonim spunea...

Poate nu tren, dar un tramvai :) Astia din Boian macar au facut o afacere dintr-un deal si vale.
E clar ca 1000 metri de pista nici nu se compara cu Bansko, Bucoveli, etc. Insa, au piste in sat :)
Sanatate)

Dragoș Galbur spunea...

Pârtie nu înseamnă munte ;)

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.