Amenințat cu divorțul, Filat vrea înapoi la nevasta înșelată

Publicat de Dragoș Galbur la 27 februarie 2013Revenirea la nevasta înșelată - în rolul principal, premierul Vlad Filat. Și nu, nu e vorba de Sanda Filat.

Straniu om. Singur iese și anunță că gata, nu mai există nici-o alianță, că el nu mai vrea, că se simte trădat. Tot el, singur, declară că nu va ceda nici în ruptul capului în fața mafiei. Tot el îl face, indirect, nebun, pe Ghimpu, după care tot el acceptă candidații PL la Ministerul Tineretului și Sportului și la Moldsilva. Tot el zice că e imposibil un nou format al Alianței pentru Integrarea Europeană, după care tot el propune negocierile cu PL și PD pentru relansarea AIE. E nebun!

Popular-băbește vorbind, Filat, după ce a scuipat în fântână, acuma, însetat, sorbește din apa acesteia.

13 februarie, ora 13.28, Filat: ”PLDM declară ieșirea sa din acordul AIE la ora 14.00... Nu mă țin de fotoliu.”

După ce vede că gluma se îngroașă și miroase a alegeri anticipate, se sperie și se întoarce înapoi, la soția AIE, că alta n-are.

27 februarie, Filat: ”PLDM este pregătit să înceapă negocierile neîntîrziat, pentru a asigura Republica Moldova cu o guvernare stabilă și evitarea alegerilor anticipate.”

În schimb are și momente când e sincer :)


8 comentarii:

Olga M. spunea...

iar noi l-am votat cindva((

Dragoș Galbur spunea...

Iată și aici, un pic de info despre agravarea bolii pe care o are: http://blog.galbur.md/2013/02/evolutia-patologiei-incurabile-lui-vlad.html

Dumitru Berestean spunea...

E nebun si papusarul : "Va asigur ca nu am fost monitorizat de Interpol" . dupa ceva timp : " Am fost monitorizat de niste structuri internationale, dar era pe timpul comunistilor"

Dragoș Galbur spunea...

100%
Și Filat, și Ghimpu, și Plahotniuc, și Lupu. Să-mi bag piciorul, numai nebuni și mincinoși. De comuniști nici nu mai zic.

Anonim spunea...

imaginea rupeeee))))))

vasea spunea...

Mr. Razgandila-2

Anonim spunea...

Ba galbura, tu vad ca in rebeliunea ta cam nu prea ai remuscari. de ce ai manipulat si transformat imaginea video?

Dragoș Galbur spunea...

Mizerie, privește aici transmisiunea integrală și ai să te convingi și singur: http://www.privesc.eu/Arhiva/9465/Sedinta-speciala-a-Parlamentului-Republicii-Moldova-din-16-martie-2012
minutul 89. Bitch!

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.