Vezi cine se află în spatele lui Dragoș Galbur

Publicat de Dragoș Galbur la 9 februarie 2013


El s-a bucurat cel mai mult de apariția mea pentru că m-am născut băiat, iar orice bărbat care se respectă, vrea în viața sa un urmaș care să-i asigure continuitatea arborelui genealogic. El voia să fiu boxer sau fotbalist, apoi tot el s-a răzgândit și a insistat să devin pianist. Frumoasă întorsătură. El a insistat să fac meditații practic la fiecare al doilea obiect școlar, chiar dacă aveam  9 și 10 pe linie, însă pur și simplu să fiu geniu la acel capitol. El a insistat să nu-i urmez calea de medic generalist, ci să merg la stomatologie, pentru ca să am o viață un pic mai ușoară. El mi-a arătat Suedia, Franța, Belgia, Olanda, Israel, etc, chiar dacă el însuși n-a fost niciodată acolo. El m-a iubit atunci când eu m-am urât cel mai tare. El m-a scos din cele mai mici și mai mari belele din viață. El e sponosorul datorită cărui am învățat, trăit și progresat până acuma. El se află în spatele meu. El și numai el. Nici Filat, nici Ghimpu, nici Plahotniuc, nici Moscova, nici Bucureștiul, doar el!

Pe el nu l-am văzut jumătate de viață acasă, pentru că lucra, pentru că-și cocea părul sur, conștient, de dragul familiei, de dragul meu. În fine, pot să-l descriu fără sfârșit, căci deja 25 de ani trăiesc împreună cu dânsul. Este vorba despre TATA și astăzi e ziua lui de naștere.

Tată, îți doresc la mulți ani și pur și simplu îți mulțumesc pentru că-mi ești alături și pentru că niciodată nu-mi zici nu. Poate sunt prea slab și rușinos să ți-o spun mai des, în față, însă te iubesc, tată!

9 comentarii:

Anish@ spunea...

Foarte frumos ai scris,mi-au dat lacrimile in ochi!!!! Felicitari pentru taticul tau si multa sanatate! Respect oamenii care niciodata nu uita de unde isi au inceputul si nu ezita niciodata sa aduca multumiri celor ce le-au dat viata si protectia!!!

Dragoș Galbur spunea...

Mulțumesc :)

Olga Graur spunea...

Emoționant...
Dragoș, tu ai ceva special cînd vine vorba de a lansa un mesaj, un mesaj profund, care să miște ceva în inimile oamenilor!
Extraordinar!

Anonim spunea...

tare frumos)

Anonim spunea...

M-au podedit lacrimile citind ultimele rinduri. Cred ca cel mai frumos cadou i-ai facut confesindu-te. Domnul Galbur, LA MULTI ANI!!!

Anonim spunea...

Dragos, ceea ce ai scris despre tatal tau trebuie sa fie un exemplu pentru fiecare fiu si fica in adresa parintilor lor. Multe succese si realizari in tot ceea ce faci!!!!!!!
p.s. se apropie si 8 martie si as fi curios sa va ce postare faci si in adresa mamicii tale ;)

Anonim spunea...

Bravo vere! si respect ceea ce faci! bafta!
verisorul tau Vlad

Алин Федорович spunea...

Bravo voua !

vecinul Grig spunea...

Dragos,ai un tata cu suflet mare si o inima buna!La muliti,multi ani Seva!1

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.