Domnule Vlad Filat, vă mulțumesc!

Publicat de Dragoș Galbur la 20 martie 2013

Cam presupun cine a reclamat imaginea de mai sus către administrația facebook-ului, căci la câți salariați în domeniu are Filat, nici nu m-aș mira mâine să dispară și acest blog, că-i înregistrat la MoldData, companie de stat. 

În fine, dacă tot nu mai pot posta timp de 7 zile pe facebook, voi posta aici o mulțumire și o imagine despre marele și remarcabilul merit a lui Vlad Filat. În primul și în primul rând, vreau să vă mulțumesc că ați scos țara din sărăcie. Vă mulțumesc și pentru locul de muncă promis pe care mi l-ați acordat imediat ce-am absolvit universitatea, pentru bursa de medic-rezident, de 900 de lei pe lună. Vă mulțumesc pentru pensiile buneilor, de 500 de euro. Acum bunelul meu, dintr-o singură pensie, se aprovizionează cu cărbuni și lemne pentru toată iarna. Vă mulțumesc pentru că l-ați scos pe Voronin din politică și pentru că adevărul din 7 aprilie a ieșit la iveală. Vă mulțumesc pentru că circul liber în UE cu acest minunat pașaport albastru, fără ca să am nevoie de careva vize. Toate acestea, datorită d-stră, domnule Vlad Filat! Vă mulțumesc!
Al vostru, Dragoș Galbur.


1 comentarii:

Anonim spunea...

Si mai multumimi pentru acest ministru erudit, plin de idei inovative, si in primul rind cu o verticalitate deosebita :)))Adica Maria sa Oaia Sandu ...Cer Scuze Maia Sandu

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.