Ну что товарищи, приплыли?

Publicat de Dragoș Galbur la 25 aprilie 2013

Am scris anterior, pe blog, că vom avea alegeri anticipate și uite că sunt aproape să am dreptate.

După ce Plahotniuc a dat de pământ cu Filat și cu imaginea acestuia, liderul PLDM și-a amintit că e taur după zodie, iar taurii îs răzbunători. Și eu sunt taur după zodie și știu. Și dacă tot Plahotniuc, Ghimpu și Curtea Constituțională au blocat orice cale ca Filat să poată ajunge, înapoi, premier, acesta a decis să se mai și îngroape, pe lângă faptul că a murit politic. A făcut alianță cu PCRM, de dragul răzbunării, nu doar pentru demiterea de astăzi a speakerului Marian Lupu, dar și pentru următorii 4 ani de după alegerile anticipate, care sunt iminente, după părerea mea.

Mie personal îmi este indiferent că-l demit pe Lupu sau nu. În general, îmi place să-i privesc cum se luptă și se mănâncă ăștia între ei, ca niște dobitoci. Iar când doi se luptă, știți cine câștigă? PCRM! Iar cum am mai scris anterior, comuniștii vor reveni după alegeri, în forță, fapt ce-mi va servi drept cel mai ideal motiv de a pleca definitiv din țara asta.

Filat, cândva, mie personal, în față chiar, mi-a zis că atunci când PLDM va ajunge la putere, îl va spulbera pe Voronin și în general pe comuniști. Astăzi votează alături de ei, crezând că profită de PCRM, pe când, de fapt, PCRM profită de Filat pentru a ajunge cât mai repede la alegerile anticipate pe care le vor câștiga masiv. Asta e. Setea de putere și bani depășește orice limită morală. Dumnezeu să-i ierte. Pe dânșii, pe toți.