Ce au în comun PCRM, JurnalTV și Mișcarea Antimafie?

Publicat de Dragoș Galbur la 15 ianuarie 2014

Microfonul JurnalTV (al Țopilor) și microfonul
AccentTV (al PCRM), la o conferință de presă a comuniștilor.
sursa: privesc.eu

Ziceam să nu mai scriu pe blog despre cei care conduc și care profită de JurnalTV, dar dacă ei nu mă lasă în pace, eu de ce i-aș lăsa?! După ultimele mele postări despre JurnalTV și patronii acestora, am primit diferite mesaje de la Viorel Țopa, iar liderii așa zisei mișcări antimafie m-au insultat ori pe unde au avut posibilitatea. Ce pot eu să mai comentez, atunci când după ce scriu ceva pe blog, argumentat, cu dovezi, etc, cineva se simte incomod și-mi scrie pe facebook că-s obraznic și nu știu mai cum?! Înseamnă că am dreptate, înseamnă că bucățica mea de adevăr deranjează pe cineva. De fapt, poate că și sunt obraznic, pentru că altfel nu ai cum te comporta cu niște inși, gen Viorel Țopa, Victor Țopa și Sergiu Mocanu, care manipulează la greu opinia publică. Dânșii se victimizează din răsputeri, dar să știți un lucru, oameni buni, nu există victime cu averi de milioane de euro.

”Враг моего врага – мой друг.”

Dușmanul dușmanului meu - îmi este prieten.” s-au gândit Țopii și s-a terminat tot anticomunismul într-o secundă. Dacă e să-l credem pe Viorel Țopa, Plahotniuc a acaparat toată averea lui Oleg și Vladimir Voronin, deci pentru aceștia, Plahotniuc a devenit dușmanul nr.1, ca și pentru Țopi. Totul e foarte simplu, actualul ”consilier”, ca să nu zic șestiorcă, a Țopilor, este fostul consilier a lui Voronin. Într-un final, ura față de Plahotniuc a unit taberele și a confirmat zvonurile de anul trecut, precum că Țopii au bătut palma cu familia Voronin, pentru a lupta împreună împotriva lui Plahotniuc.

Chiar Viorel Țopa mi-a scris despre Plahotniuc și Voronin. Și dacă e adevărat că Plahotniuc a beneficiat de tot ce i se atribuia cândva familiei Voronin, de unde poate să știe Viorel Țopa despre asta? Corect, de la Oleg sau Vladimir Voronin. 

Despre faptul că la protestul angajaților JurnalTV, alături de mișcarea antimafie, în fața sediului CCA, au fost prezenți mai mulți deputați comuniști, nu mai zic nimic. Să presupunem că mergeau pe alături și s-au apropiat de protestanți să vadă despre ce e vorba.
În dreapta, jos, îl vedem pe deputatul comunist, Petkov, prezent la protestele JurnalTV și AntiMafie

Astăzi, Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară pentru a discuta situaţia creată în audiovizualul moldovenesc, după ce, atenție, fracţiunea PCRM a înregistrat o cerere în acest sens, semnată de 34 de deputaţi comuniști. Unde credeți că citesc asta? Corect, pe jurnal.md (aici: http://jurnal.md/ro/news/coali-ia-de-guvernare-refuza-sa-discute-situa-ia-din-audiovizual-1162399/). Tot aici mai scrie, cu litere mari, că ”Coaliția de guvernare REFUZĂ să discute situația din audiovizual”, cu imaginile lui Plahotniuc și Filat postate în articol. Cu alte cuvinte, JurnalTV, face nestingherit lobby pentru comuniști. Jalnic. Și jalnic nu e de ieri sau de azi, dar jalnic e de mult timp, și jalnic este că comuniștii Bogdan Țîrdea și Alexei Tulbure au ajuns lideri de opinie la JurnalTV și pe editorialiști pe jurnal.md.

Comuniștii și mafia de la guvenare sunt o apă ș-un pământ.” - cu acest slogan își începea lucrul mișcarea antimafie. Ei bine, astăzi, acest slogan, a cam dispărut și de pe site-urile și de pe blogurile acestora. (vezi imaginile de mai jos)

Sănătate!

 

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dragoș Galbur, de ce nu zici ca Sergiu Mocanu la protestul organizat de JurnalTV a repetat de cateva ori acelasi lucru: ”Comuniștii și mafia de la guvenare sunt o apă ș-un pământ.”. Și în general cam slăbuțe argumente. Deloc convingătoare.

"Astăzi, Parlamentul a fost convocat în sesiune extraordinară pentru a discuta situaţia creată în audiovizualul moldovenesc, după ce, atenție, fracţiunea PCRM a înregistrat o cerere în acest sens, semnată de 34 de deputaţi comuniști. " Nu a fost așa? 34 comuniști au înregistrat o cerere, și coaliția de la guvernare au refuzat să vină în parlament? Care e problema aici? Că jurnal a publicat această știre?

Dragoș Galbur spunea...

Nu răspund anonimilor ;)

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.