TOP 10 Cele mai influente partide poltice și politicieni ai lunii ianuarie

Publicat de Dragoș Galbur la 4 februarie 2014


Chiar dacă în ultima perioadă am fost mai mult preocupat cu organizarea vieții personale, nu am încetat să urmăresc ce se petrece în țară, pe plan politic. Ei bine, astăzi a fost publicat un Top 10 al celor mai influente partide politice ale lunii ianuarie și alt Top 50 al celor mai influenți oameni politici, la fel ai lunii ianuarie. De către cine? De către așa-zisul Institut de Analiză și Consultanță Politică ”POLITICON”, condus de către consilierul lui Vlad Filat, Anatol Țăranu. Acum bine, cred că fiecare om normal la cap își dă seama cine va domina aceste topuri pe parcursul întregului an, mai ales că-i an electoral. Nu știu cum e în toată lumea, dar în Republica Moldova, sondajele și topurile de acest gen, sunt un adevărat instrument de manipulare a electoratului debusolat, căci așa-s moldovenii, veșnic debusolați. Orișicare politician cu buzunarul gros poate ușurel să comande un top sau un sondaj în care el sau partidul său să iasă lider. Bine, comandați, faceți, încercați să manipulați, etc., dar măcar ascundeți-vă numele, băi. Cât de obraznic poți să fii față de alegător, ca fiind consilierul lui Filat, să elaborezi un top politic atât de evident aranjat.


Haideți să vedem TOP 10 Cele mai inluente partide politice din Moldova:

1. PLDM
...

Wow! Incredibil! Ce surpriză! Mai departe ce mai contează, mai ales că întotdeauna în fruntea topurilor și sondajelor elaborate de POLITICON, se află PLDM. 

Să vedem deci și TOP 50 Cei mai influenți oameni politici ai lunii ianuarie. Fiți gata de surprize:

1. Iurie Leancă (PLDM)
2. Vlad Filat (PLDM)
3. Natalia Gherman (PLDM)
...
Aoleu! Răsturnare de situație! Neverosimil! Mai departe la fel nu contează, totul este clar, mai ales că în Top 10 se găsesc 5 PLDM-iști. Băi, serios, ce-a fost asta? Ce caută Vlad Filat, Natalia Gherman, Streleț și Bumacov în acest top? Ce-au făcut ei în luna ianuarie că au devenit atât de influenți?! Top de 2 bani, domnule Țăranu. De 2 bani la figurat, evident, că în realitate cred că a costat binișor.

Așadar, oameni buni, cum spune și domnul Ion Sturza: ”Nu credeți în topuri!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.