Lista deputaților care cer apartamente de la stat

Publicat de Dragoș Galbur la 12 martie 2014


Pentru început, vreau să vă aduc aminte câte ceva din programele electorale ale PLDM și PL, din anul 2009:

PLDM: “Implementarea programului naţional de locuinţe pentru tineri şi pentru familii tinere din mediul urban şi rural; Majorarea, pînă în anul 2012, a indemnizaţiei unice la naşterea copilului, pînă la 10.000 lei şi a indemnizaţiei lunare de îngrijire a copilului, pînă la 1.300 lei.

PL: “Adoptarea unui program de construcţie a locuinţelor de ipotecă pentru tineri cu venituri mici, prin susţinerea parţială a statului”.

Anul 2014: ”Deliberările cu privire la identificarea unui teren pentru asigurarea cu spațiu locativ a deputaților din legislatura a XIX-a.

47 de deputaţi au înaintat un demers prin care se plâng că au nevoie de condiţii de trai mai bune şi insistă pe construcţia unui bloc, în care să-şi poată achiziţiona apartamente la preţuri preferenţiale.

PL (+PLR)

Anatol Arhire
Vadim Cojocaru
Corina Fusu
Valeriu Munteanu
Boris Vieru
Vadim Vacarciuc
Gheorghe Brega

PLDM

Nasu Maria
Gheorghe Focșa
Nicolae Olaru
Alexandru Cimbriciuc
Ion Butmalai
Elena Frumosu
Anatolie Dimitriu
Tudor Deliu
Maria Ciobanu
Andrei Vacarciuc
Petru Vlah
Iurie Chiorescu
Nicolae Juravschi
Angel Agache
Ion Balan
Chiril Lucinschi

PCRM

Anghel Gheorghe
Anatolie Zagorodnîi
Anatolie Gorilă
Mihail Mocan
Victor Mîndru
Mihail Poleanschi
Oxana Domenti
Vasile Șova
Ghenadie Morcov
Popa Gheorghe
Artur Reșetnicov
Igor Vremea

PD

Sergiu Sârbu
Oleg Sîrbu
Gheorghe Brașovschi
Stella Jantuan
Oleg Țulea
Valeriu Guma (fost deputat) - ăsta în genere e culmea obrăzniciei.
Mihail Solcan

Neafiliați

Veronica Abramciuc
Ion Ceban
Iurie Bolboceanu
Tatiana Botnariuc

9 comentarii:

Anonim spunea...

Problema imbunatatirii conditiilor , nici sarai nu meritati pentru "munca depusa" .
Pacat ca la toti lii totuna si nimeni nu vre sa iesim sai ardem pe rug...

Anonim spunea...

hai sa iesim.si miine ies in strada

Anonim spunea...

Da ,rushine nu este,poate sa le propunem sa mearga in strainatate sa incerce sa lucreze macar o luna vadante sau la carat pietre sub soare de 40 grade ,sa vada cum se face banul,cu multa munca si sudoare,dar treb sa ai noroc inca sa gasesti de lucru,da ei stau prapaditii in cresle moi si primesc un pymn de bani si iaca deam lio mai venit o ideie ,vrem aparramente,da pina acum unde ati licuit?Nu cred ca au licuit macar vrio unu un chirie,minciuni , cine chiril lucinschii,chiar ne are de prosti,o sa se rascoale poporul,o sa fie fix ca in ucraina.

Anonim spunea...

Nu vad altceva decat nebunie la nebuni! Au capiat cu totul!

Anonim spunea...

Nis un fel de conditsii "nahren s pliaja cum sar spune". In genere din parlamentarii care sint nis un tolk, tsara tot sta pe brinci, asta va fi o prostie si rusine totala de a accepta asa o propunere, unii oameni muncesc din greu pentru un apartament si conditsii, da altii vor degeaba, asaca cel mai corect propunerea respinsa si in genere mai golit parlamentu de nahlebnisi.

Anonim spunea...

Cata lume sarmana in tara asta, cati batrini si copii care n-au de o bucata de paine...si astea vor ..."conditii mai bune de trai" Sa elibereze locurile de parlament, ca nici o iota folos, din unii din ei! Tara Debililor..a prostiei..si hotiei..

Anonim spunea...

Ba la astia nu le ajung milioanele furate si afacerile de milioane care le au ,le mai trebuesc si apartamente tot pe spinarea oamenilor de rand ,sa se gandeasca fiecare din ei cati bani fac lunar cu afacerile ,ce salarii au ,cati bani fura si sa se gandeasca la celelate sfere medici,organe de drept (in afara de judecatori si vamesi) ,ce lor li se pare ca ei fura cel mai putin in tara asta,sa va inecati in ele , sa va stea toate ce faceti pentru tara in gat si sa aveti toata viata atat cat au cei care lucreaza la voi ,sau sa va dea Dumnezeu sa traiti numai cu atat cat ajunge la un pensionar de rind pensia .Daca nu voi parlamentarii nostri atunci sa fie urare pentru copiii vostri.Succese la toti ,asta-i culmea chiar ,ca sa nu incep a enumara fiecare si ce si cat are posibil inscrise pe copii si sotii ,se mai fac cate doua sotii sa mai aiba cu-i da,si sa nu bata la ochi .

Anonim spunea...

Ar fi bine sa punem mina la mina sa platim noi costul preferential a locuintelor altfel ramin fara piine si unt la ceai dimineata, straniu ca nu-i Plahotniuc, Voronin, Filat, Lupu etc in ac.lista

Crestin Evanghelic spunea...

Daca astazi e o zi grea pentru tine, sau treci printr-o perioada grea, si speranta aproape ca te-a parasit, daca nimeni nu e langa tine si ti-e greu, te rog, drag prieten, sa alergi la Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. La El gasesti iertare, speranta, bucuria de a trai si fericire adevarata...
El e singurul care ramane cand toate celelalte se duc. Si El iti va fi un prieten adevarat, cum niciun om nu iti poate fi.
Te rog, da la o parte orice piedica si vino la Isus! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.