În vizită la Franzeluța [FOTO]

Publicat de Dragoș Galbur la 16 aprilie 2014

Săptămâna aceasta am început-o cum nu se putea mai frumos și anume am fost invitat, în calitate de blogger, la lansarea produselor pascale ”Franzeluța”. Și pentru că e vorba de Paști, în primul rând, produsele au fost sfințite și binecuvântate de către Î.S. Mitropolit Vladimir. Apropo, am fost și eu stropit cu agheasmă, poate devin și eu mai bun! Deși slabe șanse.

Am avut posibilitatea să vizitez hala nr. 3 a Combinatului de produse de panificație ”Franzeluța” S.A., dotată după ultimele standarte europene, cu aparataj nou-nouț, pe care, spre marea mea fericire, toate inscripțiile erau doar în limba română.

 
 
 
 
 
 

În fine, am străbătut hala în lung și-n lat, am văzut tot procesul de producere a cozonacilor și checurilor de la început până la sfârșit, iar la urmă am degustat produsul final, care, chiar dacă sunt un gurman capricios, au fost excepționale. Cu alte cuvinte, recomand să încercați noile produse pascale marca Franzeluța. Puteți încerca pasca ”Chișinău”, cu brânză de vaci, dar și checurile tradiționale ca ”Miorița”, ”Basm”, ”Legenda”, ”Bucuria” ș.a. Personal, mi-a plăcut cel mai mult ”Panettone Clasic”, care este fabricat conform tehnologiei italiene. E genial!

Pentru comoditatea deservii și efectuării comenzilor, S.A. ”Franzeluța” a lansat un sistem electronic special, pe care-l puteți găsi accesând www.franzeluta.md

Sărbători fericite!

2 comentarii:

Ion spunea...

Gurmand, nu gurman

http://dexonline.ro/lexem/gurmand/24377

Dragoș Galbur spunea...

Merci :)

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.