11 sfaturi pentru tineri de la Bill Gates

Publicat de Dragoș Galbur la 22 iunie 20141: Viaţa nu e dreaptă - obişnuieşte-te cu ideea!
2: Lumii prea puţin îi pasă de stima ta de sine. Lumea se aşteaptă să realizezi ceva ÎNAINTE de a fi mulţumit de tine însuţi.
3: Nu vei câştiga 60.000$ pe an de îndată ce părăseşti băncile şcolii. Nu vei fi vicepreşedintele vreunei companii cu telefon în maşină decât atunci când vei fi muncit pentru acestea.
4: Dacă crezi că profesorul tău e sever, stai să vezi când o sa ai un şef!
5: A lucra într-un fast-food nu este ceva sub demnitatea ta. Bunicii tăi aveau o altă denumire pentru asta: o numeau şansă.
6: Dacă o dai în bară, nu e vina părinţilor tăi, aşa că nu te mai smiorcăi în legătură cu greşelile tale, ci învaţă din ele.
7: Înainte de a te fi născut, părinţii tăi nu erau atât de plicticoşi ca acum. Au ajuns aşa din cauză că trebuie să-ţi plătească
cheltuielile, să-ţi spele hainele şi să te asculte pe tine spunându-le cât de grozav te crezi. Aşa că înainte de a te porni să salvezi jungla de paraziţii generaţiei părinţilor tăi, încearcă să-ţi despaduchezi propriul dulap.
8: Poate că şcoala ta a scăpat de învingători şi învinşi, însă viaţa NU. În unele şcoli au abolit corigenţele şi elevul poate încerca de câte ori vrea el să dea răspunsul corect la o întrebare. Asta nu seamănă, deloc, cu NIMIC din viaţa reală.
9: Viaţa nu se împarte în semestre. Nu ai verile libere şi pe foarte puţini angajatori îi interesează să te ajute să "te
găseşti". Faci asta în timpul liber.
10: Ce vezi la televizor NU e viaţa reală. În viaţa reală oamenii chiar trebuie să mai plece din cafenele şi să meargă la
serviciu.
11: Fiţi amabili cu tocilarii. Există şansa ca in viitor să lucraţi pentru vreunul dintre ei.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Niste sfaturi sanatoase pentru tineri de la Sfintii Parinti, nu dai si mata? Tocmai pe antihristul asta l-ai gasit indrumator? In alta ordine de idei, ti-am citi interviul de pe Ziare.com si ca o concluzie pot sa-ti spun ca mai ai multe de invatat! Buba nu e la Putin, ci la aia care ascunsi in spatele liderilor occidentali comploteaza pentru impunerea unui guvern mondial autoritar. Unirea se va realiza, dar dupa razboi. Tine minte ce iti spune unul care a vazut si citit multe la viata lui: de caderea Rusiei va profita China comunista si extremismul musulman. Va fi vai si amar de Europa. Dar Dumnezeu va vrea ca Rusia sa renasca spiritual, pentru ca alaturi de Romania sa raspandeasca Ortodoxia in lume. Sa speram ca vei prinde acele vremuri!

Anonim spunea...

Pentru anonimul de mai sus.Nu sunt avocatul lui Dragos,dar cred ca nu toti sunt capabili sa intelaga multe din invataturile Sfintilor Parinti. Mai aproape de mentalitatea tinerilor este B.Gates. As fi foarte bucuroasa daca macar 50% din cei care au citit,au si incercat sa aplice in practica cele de mai sus. Pentru cei interesati de religie,sunt site-uri de specialitate.

=Arvinte Unionist dela Reni= spunea...

Toata Luna lui Cuptor:
Caravana UNIONISTA „Viitorul ne surâde“:
300 de tineri vor merge din sat în sat
să promoveze integrarea europeană a Moldovei prin Re-Unirea cu România !

http://adevarul.ro/moldova/actualitate/caravana-viitorul-surade-300-tineri-vor-merge-sat-sat-promoveze-integrarea-europeana-1_53b120ef0d133766a80330d3/index.html

În primele cinci zile, autocarul “Tinerilor Moldovei” va porni către sud, până la Cahul. Următoarele tururi vor merge către Ştefan Vodă, Ungheni, Briceni, Soroca şi Rezina, oprindu-se în toate localităţile de pe traseu. Tinerii anunţă că nu se vor limita la discuţii, urmând să desfăşoare mai multe activităţi, cum ar fi donaţii de carte românească, curăţarea de fântâni şi monumente şi alte activităţi sociale.
/ Dinu Plângău, preşedinte/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

===== BUCOVINA DE NORD =====
————— ♥ SI TOATA BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
—————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE
ÎN VECHILE HOTARE DIN ANUL 1918 !
=====================================

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.