Cincizeci de fețe ale lui Usatîi și Dodon

Publicat de Dragoș Galbur la 16 mai 2016

Pentru început privim atent această poză luminoasă și plină de zâmbete.

Îi vedem pe fidelii ostași ai Kremlinului, Renato Usatîi și Igor Dodon, în compania ES Ambasadorul SUA în Republica Moldova, James D. Pettit și ES Ambsadorul Rusiei în Republica Moldova, Farid Muhametșin. Unde? Atenție! La recepția petrecută în cinstea Zilei Uniunii Europene, care a avut loc pe 12 mai, la Leogrand Radisson Blu. 

Pornind de la perfiditatea lui Usatîi și Dodon, ca oameni, dar și ca personaje politice, constatăm o ambianță absolut prietenoasă între cei doi. Chiar dacă inițial aceștia s-au declarat aliați în politică, apelând la retoricile antieuropene pentru a-și tâmpi electoratul până la capăt, aceștia, în ultima perioadă, nu au ezitat să se înțepe, ba chiar să se înjure unul pe celălalt. Era o vreme că Usatîi l-a amenințat chiar cu moartea pe Dodon. Ei bine, după ce s-au acuzat reciproc de sclavagism politic la curtea domnească, se pare că Usatîi și Dodon s-au dovedit a fi unioniști. În sens că-i unește treuca comună pe ambii. Cea de la Moscova.

Și lăsând la o parte bâdloelectoratul prostit cu inexistenta Uniune Vamală, aceștia au decis să facă un pas în civilizație, afișându-se la recepția dedicată Zilei Uniunii Europene, printre numeroase personalități pro-europene. Fac pariu că până și hainele pe care le poartă sunt făcute undeva în Europa. Deci ipocrizie totală.

Și dacă domnul Grey avea 50 de umbre, cu aluzie la scenele erotice explicite în combinație cu elementele practicii sexuale care implică robia, dominarea și sadism masochismul, Dodon și Usatîi au 50 de fețe, care implică aceleași practici ca și ale domnului Grey. Posibil inclusiv și practicile sexuale. Văd că Usatîi e atras de Dodoni, în general. 
1 comentarii:

Victor spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.