”Adevărul despre unii lideri unioniști de la Chișinău”

Publicat de Dragoș Galbur la 5 septembrie 2016

📢 ”Adevărul despre unii lideri unioniști de la Chișinău.” - așa sună titlul unui articolaș de doi bani scris pe un portal anonim cu denumire tare - Crime Moldova. Nu știam că-s lider unionist, dar haideți să vedem ce adevăruri istorice mai apar acolo despre Dragoș Galbur.

”Deşi declara deschis că este pro-unionist şi că ar fi participat la manifestaţiile de protest, Galbur, spre deosebire de colegii săi de la medicină, dar şi de la alte instituţii de învăţământ din ţară, scapă de persecuţia poliţienească din perioada respectivă.”

✔ Minciuni, am avut ordin de exmatriculare din USMF din cauza evenimentelor din aprilie 2009 și dosar penal pe art.285. După ce am fost târât pe la procuraturi (de procurorii Corpaci și Roșu) și la SIS, dosarul a fost clasat peste o perioadă, din lipsă de probe. Avocat mi-a fost Victor Panțîru.

”După absolvirea facultăţii, Galbur devine medic-rezident la o clinică stomatologică din Capitală.”

✔ Eronat, după absolvirea facultății am devenit medic-rezident la Clinica Stomatologică Municipală din Bălți, unde am și activat.

”Este verişor drept cu vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, fost ambasador al Republicii Moldova în Federaţia Rusă.”

✔ Iarăși minciuni, cu Andrei Galbur sunt rudă de gradul trei. El nu este membru PD și nu a făcut parte niciodată din vreun partid politic din Republica Moldova. Este un convins carierist în diplomație, fapt pentru care a și ajuns în funcția actuală.

”Dragoş Galbur s-a expus de mai multe ori pe reţelele de socializare împotriva opoziţiei şi a luat deschis apărarea lui Plahotniuc.”

✔ Prostii, nu am luat în viața mea apărarea lui Plahotniuc, ba chiar am fost primul blogger din Republica Moldova care a scris despre legăturile lui Ghimpu cu Plahotniuc și alte chestii. De exemplu: http://blog.galbur.md/2011/07/sfarsitul-epopeei-mihai-ghimpu.html

”Jurnalistul PRO TV, Vitalie Cojocari, îi reproşa lui Galbur pe pagina sa de socializare: ”De ce au ajuns unii unioniști să se asocieze cu un Guvern care nu este dorit de 80-90 la sută din populația Republicii Moldova? De ce? Nu înțeleg. De exemplu, Dragos Galbur, declarat unionist, dar eu nu-l mai cred – munceşte pentru un minister condus de PD, într-un Guvern al PD-ului, un guvern fără credibilitate şi instalat prin multiple ilegalităţi. Acest ”unionist” susţine Unirea, dar apără Guvernul”.”

✔ Eu nu muncesc pentru minister sau pentru PD, muncesc pentru oameni, în special pentru cei mai nevoiași. În rest, aberații politice.

Nu mi-am dat niciodată atâta importanță cum îmi dau unii, însă dacă am fost vizat, chiar dacă într-o tâmpenie de articol, m-am simțit nevoit să vin cu o reacție.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.