Amendat cu 250 € pentru că l-a întrebat pe Mihai Ghimpu unde-i miliardul?

Publicat de Dragoș Galbur la 2 octombrie 2016

Astăzi, candidatul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a lansat oficial în campania electorală pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. A făcut-o la Iași, probabil din frica de a nu fi huiduit aici, la Chișinău. Lăsând la o parte aspectul politic, un incident petrecut în timpul evenimentului, mi-a stârnit o indignare profundă.

Prezent la eveniment, Dumitru Mihailov, student basarabean la Iași, unionist și bun român, a ținut să-și manifeste dezacordul cu declarațiile și activitatea lui Mihai Ghimpu, din ultimii ani, fapt pentru care a fost înjurat și bruscat de către membrii PL. Chiar dacă studentul nu a scandat nimic și nu a scos vreo vorbă, într-un final, liberalii au solicitat intervenția jandarmilor pentru a înlătura ”incomoditatea”. Tânărul de 24 de ani a fost săltat și amendat cu 1000 lei românești, adică cu aproximativ 250 euro. Paradoxul situației constă și în faptul că atât Dumitru, cât și familia sa, au votat Partidul Liberal, la toate alegerile la care au participat. 250 de euro pentru mesajele: ”Unionist, guvernând cu comuniștii?” și ”Unde-i miliardul?”. 250 de euro pentru un manifest liber, democratic și pașnic!Acesta e adevărata față a liberalismului moldovenesc, care, ajuns la Iași, în România, în Europa, a rămas la fel de perfidă și mincinoasă.


Dumitru a decis că va ataca în instanță decizia Jandarmeriei, astfel că, prin această postare, fac un apel către oamenii de bunăvoință, care prestează activități juridice la Iași, să-mi scrie mie sau lui Dumitru Mihailov, pe facebook.

1 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu

Mesajele cu conținut indecent și ofensiv vor fi șterse.